Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto bi mene zanimalo sta misli Bebanic i Kundurovic o bilo kojoj temi na svijetu?! Zasto bi me zanimalo da li se slazu?! Imam bolan svoj stav i tjt zaboli me sta neki wanna be nesta misle i kazu!
msm nije bas su neki mislioci niti nesto Bog zna zanimljivi niti pametni. Samo gladno i zedno medijske paznje i paznje generalno, e sad zasto, o tome nek psiholozi pricaju :)
Istina da ovo nije neka vijest, ali sto se tice teme lik je rekao ispravno. Da je svako gledao "svoj unutarnji mir" i '95 mozda nas ne bi sada bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bacite mi hejt slobodno, ali ovaj lik je postao užasno naporan, na početku sam podržavao sad je već počeo da pretjeruje, prvo nek prestane pljačkati ljude, naplaćuje ulazak u neku grupu oko autofagije u kojoj kao motiviše ljude
'Najznačajniji istup' 🤣🤣🤣🤣 koja glupača.
Stari su to novinari sa velikim novinarskim iskustvom sa svjetskih medija, zato su i dobili prostor 😂😂😂
Imal Hane gdje?
Bebanic ima tako uhoparajuci naglasak da ga je skoro nemoguće slušat
Oboje su k.... na biciklu
Kundruovićka nema blage veze šta je rat jer je na njenu sreću sa porodicom putovala po bijelom svijetu i kao takva nema pojma o ćemu priča a ovaj tik tok masterchef, i nazovi novinar je iskompleksiran jer ne smije na glas reći da voli prangije,zato su ga iznijeli iz Zadruge.
Jeko ova starka ? Prima li ga?
ON (koji je kritikovao majke sa djecom u parku u koroni, koji ih je nazivao raznim imenima i prijetio kako ugrožavaju njegov život), ON( koji se onesvjestio u Zadruzi jer mu vjerovatno nije bilo mamice da se uhvati za suknjicu) KRITIKUJE šupljatorku level 100 koja je u jednom trenutno postala prosvjetljena nekim new age perfidnim idejama ......I ti ljudi čitaju i komentarišu. E zato nema kapaciteta da se shvati teks H. Kissingera na temu Bosne....IQ low
Kakva je kundura ova Kundurovicka, teska ublehasica...A i Bebanicu bi bolje bilo da nastavi kuhati :)
A, ko je dotična MILFača?
Najjaci su mi influensiri kad krenu red Palestine i Izraela.... tj umiranja i stradanja a onda red njihovog cool Influ zivotici...kreme, dileme da li u Dubai ili New York....i ostale gluposti tako da covjek bas onako moze iskreno da osjeti njihovo saosjecanje
Supljira Naida
Ima u njenoj izjavi puno istine, ako pogledaš u bližnju prošlost da se zaključiti da idemo onako serijski iz jedne medijske globalne krize u drugu bez prava na neku neutralnost. A današnji svijet je toliko komunikativno spojit da je teško imati svoj stav i svoj pogled na neku situaciju kad smo konstantno bombardovani sa raznim informacijama sumljivog sadržaja.
Uspjela je u karijeri i postala ravnodušna prema stradanjima u Palestini.Možda misli cionisti prate svakog šta misli i šta priča.
A on je kompetentan da analizira historiju i genezu sukoba Izraela i Arapa 🤮
...ne analizira on ništa,ali je kompetentan da razazna pravdu od nepravde,i svak normalan je razaznaje ,ali druga je stvar što je svjet pun amoralnih ghovana koji imaju obraza da stanu na stranu tlačitelja,a razloge da ne elaborišem.Uglavnom su političko šićarski.