Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fazon je sto je sada moderno da se mlijeko kupuje u apoteci, očigledno ako dojis dijete ti si neki prostak i niza vrijednost, zene su smijesne.
Majka koja bez opravdanog medicinskog razloga ne doji dijete, i jeste za osudu..Presuda:loša majka.
Majko moja zatucanosti -.-
Svaka ti čast glumice.
I ja se to pitam. Odmah uvrijedjene
Treba pogledati cijeli video a ne isjecak klixu glupi. Zena prije toga govori zasto zene napadaju zene koje doje, pa se pita ono u fazoni sto ti ne dojis sta je problem. A ne da osudjuje zene koje ne doje nego vjecito zena zenu napada pa bude i komentara zasto ti dojis i sl i ona odgovara upravo na to.
Dotična apsolutno nije osudila nikoga, nego samo ima pitanje i ja ne vidim šta tu ima sporno? Evo i ja pokušavam dokučiti zašto žena ne želi a može da doji svoje dijete... Prvo što je zaista praktičnije, sve ti je servirano. A drugo, djeca koja su na bočici su zaista iz nekog razloga deblja, krupnija, veća od djece koja doje... A opet djeca koja doje su prilično jačeg imuniteta od ovih drugih...
Pa šta nju briga zašto neka žena doji ili ne doji svoje dijete. Pa pristojnom čovjeku ne bi naumpalo da nekog pita takvo nešto, niti bi ga interesovalo, osim ako nije za naučni rad. Sve ludo.
Valjda mišljenje o tome treba da ima MAJKA, a ne ona koja to nije.
Sta ima pogresno u osudi toga sto zena, majka uskratiti svom djetetu mlijeko i hrani ga na flasicu. I kad god se nema argumenata i zna se da su u krivu onda kazu " to je privatna i intimna stvar i o tome ne treba raspravljati" ... zena koja je sposobna da doji i odluci da ne doji svoje dijete tom djetetu pravi ogromnu stetu u razvoju
Treba sise cuvat za instangrama kakvo dojenje ….
Krenulo je protiv vakcinisanja pa sad imamo problem zbog velikog broja oboljelih od kašlja, sada treba nametnuti narativ da je dojenje fuj, bolje je kupit gotovu hranu, a i beba uništi sise.
mogu da razumijem ako majka ne zna koje su posljedice, apii ne mogu da razumijem ako znaju da su posljedice: Los imunitet, probane smetnje, nutrutivni disbalans, nedostatak emocionalne povezanosti, veci rizik od pretilosti...
Jest na u udaru od strane satanista LGBT majmuna.
Kako sad ne doje? Pa kako ce prezivit beba ako ih ne hrani majka. Svasta. Prvi put ovo cujem, da se dovodi u pitanje hoce li jesti beba.
promasila si temu, bebe mogu preživjeti bez majcinog mlijeka, ima mnogo majki koje nemaju mlijeko ili je lose. a posljedice su los imunitet, probane smetnje, nutrutivni disbalans, nedostatak emocionalne povezanosti, veci rizik od pretilosti...
Žena je apsolutno u pravu.Majčino mlijeko je najzdravije za dijete i svaka žena treba nastojati da se dijete hrani tim mlijekom barem 6 mjeseci.Ali lakše je smućkati u bočicu one otrove nego dati mu da doji i da leži pored njega sve dok se dijete ne nahrani.Ovdje ne mislim na žene koje ne mogu dojiti.Podrazumijeva se da u tom slučaju moraju pripremati bočicu.A drugi razlog nedojenja je vjerovatno fizičke prirode, neće valjda da im grudi 'izgube oblik', pa se odlučuju za bočicu.
Ma evo meni nije jasno, cak nije ni lakse ta bocica, smuckaj, ugrij, je li dovoljno toplo, nije li.. Sa dojenjem znas da je sve potaman.. Mislim, eto, samo sa te prakticne strane, da ne govorim o drugim, bitnijim aspektima..
@NAM_87 Pa znaš šta, u pravu si i ti.. Jeste da se pripremi termos boca puna prokuhane vode pa ono može nekoliko pravljenja biti, ne mora se stalno prokuhavati, ali opet ima tu posla više haha..mada mislim da je veći razlog ovaj zadnji koji sam navela, fizičke prirode.. Ne vidim drugo objašnjenje.
LGBT bagra na aparatima!!! Bravo glumice