Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta fali fast foodu? To je ispod casti ili sta? Prezivljava radeci tu, sta ostali radnici koje rade isti posao rade tu? Sta on kao neki pjevac nesto posebno?
Radi u fast food i pjevaj negdje u kaficima i restoranima. Ganjaj karijeru. Ocigledno je jako tesko zivjeti od muzike. Takva su vremena. Naravi youtube kanal i stavi dobar sadrzaj, radi .. ne prosi! Pjevaj navece u kaficima i restoranima i imaces za kiflu. Muzicki talenata na svakom koraku ... zivis u neakvim snovima sine!
Ako mu je cilj živjeti od glazbe, sve što je trebao napraviti je registrirati firmu u rodnoj Rami pod djelatnost "zabava" i promovirati se kao zabavljač po raznim feštama odnosno hercegovačkim svadbama koje bolje plaćaju bendove i pjevače od bilo kojeg noćnog kluba, ali ako on želi biti neki pop-rock izvođač i pjevati kao npr. Toni Cetinski samo odabranoj publici po dvoranama i nekim fensi mjestima, e onda će mu sudbina biti pranje podova.
Ne pere podove ni Cetinski, ni Gibonni, Graso i ostali. Nije da nema publike da zivis kao car sa kvalitetnom muzikom. Samo ovaj klinjo nema kvalitetne pjesme. Isto kao Amel Curic koji je fenomenalan rok vokal, al nema jedne svoje pjesme da je mozes zapamtit. Al zato nastuoa pjevajici tudje pjesme i opet lijepo zovi od toga.
Spreseravaš se momak, ali pravo! Danas svaki k....c može da pjeva ko ti. Znači prosječan pjevač, ništa specijalno, bez nekih dobrih pjesama. Ima nas takvih koliko hoćeš. Zato, školuj se, zavrni rukave i radi nešto korisnije.
poso ko poso, ne može svako ni pjevati, velika je konkurencija
Ne sjecam se da su Morgan Freeman i Anthony Hopkins kukali po medijima da su talentovani, a da ih nesto nece karijera, vec us strpljivo radili i proslavili su se tek u pedesetim.Momak, jos si mlad, ne znas sta zivot nosi.Na kraju krajeva, mislim da je zivot zanimljiviji ako je put do uspjeha duzi i tezi.Srecno!
A da pita Ninu kako se krompir uzgaja?
Radis na sebi i svom obrazovanju da bi stvorio sebi bolje uslove za zivot, a ne se posvetiti samo pjevanju i glumatanju zvijezde na instagramu. Poslozis malo bolje prioritete u glavi i guras svoje snove uporedo.
sta dijete od sebe uradi. Postao narkomancina obicna
on je demantirao ovo sto pisete vi na svom Instagram profilu.
Kad ono živišu Bosni, prezivaš se Bošnjak, a izjašnjavaš kao Hrvat i član si HDZa :) golemo ispiranje mozga
Prezime bosnjak najvise nose hrvati
Znaci i Bosnjak postade baraba😊😊😊
https://www.youtube.com/watch?v=Vl6buvSS3TY&ab_channel=aquariusrecordshr Pjesma mu iskiva
Vidite da Hrvati pomazu Bosnjake ja nez sta laprdate