Radi u fast food i pjevaj negdje u kaficima i restoranima. Ganjaj karijeru. Ocigledno je jako tesko zivjeti od muzike. Takva su vremena. Naravi youtube kanal i stavi dobar sadrzaj, radi .. ne prosi! Pjevaj navece u kaficima i restoranima i imaces za kiflu. Muzicki talenata na svakom koraku ... zivis u neakvim snovima sine!
Ako mu je cilj živjeti od glazbe, sve što je trebao napraviti je registrirati firmu u rodnoj Rami pod djelatnost "zabava" i promovirati se kao zabavljač po raznim feštama odnosno hercegovačkim svadbama koje bolje plaćaju bendove i pjevače od bilo kojeg noćnog kluba, ali ako on želi biti neki pop-rock izvođač i pjevati kao npr. Toni Cetinski samo odabranoj publici po dvoranama i nekim fensi mjestima, e onda će mu sudbina biti pranje podova.
Ne pere podove ni Cetinski, ni Gibonni, Graso i ostali. Nije da nema publike da zivis kao car sa kvalitetnom muzikom. Samo ovaj klinjo nema kvalitetne pjesme. Isto kao Amel Curic koji je fenomenalan rok vokal, al nema jedne svoje pjesme da je mozes zapamtit. Al zato nastuoa pjevajici tudje pjesme i opet lijepo zovi od toga.
Prikaži sve komentare (28)