Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojim se da te nismo ništa pitali?
Nebitna a u principu isfrustrirana osoba. To je isto da ja sada sjedim u najuredjenijoj zemlji na svijetu a nisam dao nikakav doprinos tome i nesto pricam. Zena kompleksasica produkt drustvenih mreza i zaostalog razmisljanja.
Sta tebe briga zasto nisu prije realizovani, kad si ti Zagrepčanka?😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Bitna si kao semafor u gta.
Za pocetak da vrati konju glavu.
Napokon se slažem sa konjoglavom. Kasablijama je onaj žućo iz Bjelorusije postao svjetsko čudo. Sjbali dvije milarde eura za godinu dana, uništili elektroprivredu da bi oni žuću dobili. Ograditi Kasablijska govvna kao Egipat Gazu, samo im prolaz za Lukavicu ostaviti. Paraziti bošnjačkog naroda.
U pravu je, ali joj je mišljenje bitno ko semafor u gta
Mrs droljo fukso.Mrs.
tramvaji zakon trebamo svi biti sretni i zadovoljni napokon
Nesto pametno i od nje
ja bi ovoj papanki zabranio ulazak u BIH ...konačno smo se pomakli makar malo I ona hejtuje ...ako nemas nesto pametno reci a nemas samo maltis gluposti bolje ćuti i idi slikaj se gola I hvali se kako si uspjela u fake zivotu ...
Ma ko si ti da išta govoriš građanima, i koga briga za tvoje mišljenje, bolan otkačite nam sa ovom budalom
Bitna k'o prevod u porniću.
Od cega zivi ovaj neradnik
Kako je Hana nama lijepo objasnila preko sexualnog iskustva, u koje se ona sigurno najviše razumije. Tako da je sve jasno"ko dan".
guze li roboti po zagrebu
Haj sta te briga, tebi je svakako u tarifu ukljucen privatni prevoz, ne nerviraj se bezveze
Ova je ljubomorna na Sarajevo. U ZG se voze stariji tramvaji 🤣
Najgore od svega je sto si u pravu . Rodjen sam u Sa i zivim u Zagrebu . Ovdje javni saobracaj Zet ima gore tram nego u Sarajevu tako da ne vidim smisao njenog komentara na novonastalu situaciji u nasem lijepom Sa
Sta nas briga capljo sta ti pricas,znas koliko nam je bitno tvoje misljenje kao snijeg prije 3 godine.
osjetim balgo umjerenu bol u predijelu prepona za njeno misljenje
Kome mi sve dajemo paznju to je nenormalno.