Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel belaj osusit raskaratat i povuc liniju na ovom vjetru? Pitam za jarana
Razgovor je ok i malo vise sam se fokusirao na to jer volim filmove i serije pa da usput cujem ima li nekih novina sto se tice domace produkcije a usput vidis da se Feđa nasao u ovome. Voli da leti i uziva i sve je to normala.
Nije mi jasno ovo, kao ti si domacin dovedes gosta i nakon sto se predstavi preuzmes kompletnu pricu i pricas o sebi wtf?
Sta bi Feđa dao da je letio nad Avalom😂
RECE COVJEK SAM DA NIKAD U ZIVOTU NISTA NIJE USPIO.. NE KONTAM ZASTO SE OVO FORSIRA NA PORTALU... REKLAMA NEKA ZA ZIROKOPTER?
Predobar snimak, letio sam žirokopterom na Nišićima, poseban osjećaj, preporuka svima!
Cuj žirokopter. To se hrvatskim jezikom naziva zrakomlat.
AljosinTetak - ovo jeste žirokopter i to je zvaničan naziv ove letjelice. Žirokopter je i na srpskom, hrvatskom, bosanskom jeziku. To što si ti nepismen i ne poznaješ letjelice je druga stvar.
Ovaj lutor Fedja je godinama pljuvao po drzavi BiH, po njenim braniteljima, herojima, lajao poganim jezikom, velicao komsije kako su oni zlatni u svemu a jedino kod nas nista ne valja. Mrs bagro primitivna, pogana.
Tom Kruz pa Fedja Stukan.
Al sad moras ustati jer prvo Mustafa Nadarevic pa par stotina mjesta pa Tomica jer ipak Izet je vozio Folciku a Tomica Tomcat pa onda dodji prekosutra mozda na red dodje ovaj sto vozi ziroskop, ha ja..
Narkomanija...
'Apsolutni zen' ... postigli su Tao ... drogeraška posla.
Maknite ovog šlagera narkomana iz javnog prostora
Kad pročitam ime “Feđa Štukan” 10 dana imam nagona za povraćanjem…. Apsolutno ne zaslužuje ovakav ili bilo kakav medijski prostor. Ni ko osoba, ni kao osrednji glumac