Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Anđelina! Dok ostali poznati šute. Bravo!
Uvijek bila dama i na pravoj strani. Ono sto je krasi kao osobu jeste upravo susjecajnost prema slabima i neduznima, dokazuje to vec dugi niz godina. I cime me jos odusevljava, kaze onako kako osjeca i misli i ne boji se naglas reci. Hrabra dama!
Apsolutno se slažem s Angelinom. Glavni problem u ovom, kao i u većini ostalih bezumnih ratova su međureligijski sukobi. Klix ne poštuje slobodu mišljenja. Banovan sam zbog mog prošlog komentara, što upućuje na zaključak da životima klix administratora upravlja dogma.
Angelina je veliki Humanista , to je pokazala i u našem ratu u Bosni. A Pokazuje i u svjetu gdje god sila udara na nejakoga . A otac joj je Kreten i Smrad .
Malo je ovakvih ljudi sa kicmom! Nazalost zivimo uzasne godine u strasnom svijetu. Valja djecu odgajati da budu u ovakvom ludilu normalni!
Svaka it cast Angelina.
Zena je inace vodeca clanica LGBTIQ+ zajednice u svijetu i bori se za prava Palestinaca dok Izrael opet naoruzava tu skupinu pod izgovorom da postoje samo bijeli krscanski i zidovski homosexualci dok negiraju postojanje Arapskih i muslimanskih i pravi im neugodnost do te mjere da razvijaju krizu identiteta sa samoubilackim mislima jer nemogu biti prihvaceni ni u jednoj ni u drugoj organizaciji
Uskoro na zastavi izraela umjesto adamove zvijezde kukasti krst. Dobro ih je adolf poducio. Danas na svijetu vecina takozvanih "naprednih i demokratskih" zemalja zapravo nasljednici adolfove ideologije. Nije mi jasno zasto su se u drugom svjetskom ratu borili protiv njemacke, kada sada skoro svi podrzavaju brkonjicu iz austrije???
Heroina, uvijek na strani pravde i u sluzbi zastite ugrozenih, respect
sto si snimala snimala si....nakon ove izjave nema vise filmova.
Angel❤️❤️❤️
Ona je vise od glumice, njena drustvena uloga je ogromna, a realno ne treba joj to u zivotu, mogla bi bezbrizno uzivati u parama i slavi
Bio je neki dokumentarac o stradanju njemačkih civila krajem WWII i nisam mogao trećinu odgledati, a imam podnošljiv želudac. Fosforne bombe bačene na Dresden topile željezne konstrukcije, lijepile ljude za otopljen asfalt. Crvena Armija izvela najveće zločine nad ženskim spolom ikad zabilježene. Ništa od toga nisam učio u školi jer su nam knjige napisali pobjednici. Sad nam socijalne mreže pokazuju pravo lice rata.
Svaka joj čast . Uvijek je na dobroj strani .
Andja najjaca za razliku od m pusija
Bravo Angie!