Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmori malo dino nije sreca para puna vreca 😎
Sada krece prica kako ga za ta mjesta vezu neki skriveni fluidi, kako mu dusa treperi od nostalgije, kako se tamo negdje osjeca kao kod kuce itd....ali dobro, sve je to manje vise normala u tim vodama...bolje i Dino nego razni bilmezi koje smo iznjedrili.
Kreno Dino u Švecku sa autobusom, kad u Helsinborgu ulazi 25 šofera...
bice para
imamo i mi tompsona on se zove dino merlin
Dino na nasim prostoroma pjeva za 5-10 maraka a u svedskoj 80-100 maraka.
Sretno sine bošnjački, najveća si zvijezda na Balkanu, ne mogu ti ništa sva đikanska, ustaška i balijska stoka skupa.
Shibicar sa govornom manom.. Doduše znao je dobre aranžmane da napiše, ne računajući one što je ukrao.
pa balije ga samo i slusaju, i pjevo je da te nije balija.
najveći plagijator i lopov na estradi , glumi hadžiju i neku dobrotu ,a sve pjesme pokro i tekstovi mu mnogi neislamski , ne zna ni Bog dragi gdje te sakrio ,ti dovoljno mlada ja dovoljno lud prvi je put , ...
A jest udario po inozemstvu i dijaspori.Pa imas li vise limit u parama?Koliko to clanova famelije trebas namiriti,lol?E ovo je primjer one stare: Pare su dobre kad ih imas u dzepovima, Ali kad predju u srce,e onda si rob i nikad sit.
Vremena su kokuzna, a ti BiH baksuzna