tictac73
Spol
Muški
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Da
Registrovan
06.09.2016.
Komentari
811
Komentari korisnika
Šta bi tek rekli za ove naše BiH političare, šizofreničare, kakvi su kod njih psihološki poremećaji u pitanju.
Ghost Rider 3 bez Nicolas Cagea
Sve bih ja političare smjestio da rade u zatvorene kontejnere, koji bi bili smješteni na jednom mjestu ograđeni strujnom ogradom, bez izlaza do kraja radnog vremena, bez pristupa internetu, bez mobitela, dat im za rad fiksni telefon, drvenu stolicu i sto, te biciklo kao prevozno sredstvo od kontejnera do kontejnera, a za pauzu dobivali bi hranu iz javne kuhinje. Pa nek rade ako žele.
Ovo i sva suđenja političara ne treba ni komentarisati, odnosno ne treba objavljivati. Njihova suđenja, afere, skandali i kriminalne radnje, a zahvaljujući sredstvima informisanja su njihovo promovisanje, reklama i stranačka kampanja.
Vremena su kokuzna, a ti BiH baksuzna
Nakon još jednog sastanka u nizu posljednih 20 i kusur godina, a bilo ih je možda milion, opet nisu postigli dogovor. Pa to nije vijest i ne treba o tom objavljivati članak, a pogotovu njihove slike, njuške političke. Vjest je, bum kad se nešto uspiju dogovoriti, a da ide u korist stanovništvu BiH. A takvih vijesti nismo čuli godinama, nit ćemo ih čuti.
A čudi me ...
Ne vjerujem ni ja, de nabroj te poštene. Ako su poput Dušanke Majkić, Sebije Izetbegović, Željke Cvijanović i ostalih stranačko postavljenih direktorica, ili su poput Radončićevih novinara, nema tu ni kompanija, firmi,ni članaka, ni novina
NE FUNKCIONIŠE, ne plaćajte bez veze te radne grupe. Naši političari/ke Perice, Hase, Huse, Fate, plavuše, policajci, Chuck Norrisi i ostali od termina funkcionisanje misle na svoje funkcije u preduzećima, ministarstvima, vladama, parlamentima itd. . Od pojma upitnik oni misle da je u pitanju nekadašnje cigarete king size Upitnik LD.
Za naših pruga je traktor koji vuče vagone s putnicima kao iz filma Dobro uštimani mrtvaci, to je naša realnost.