|

Tri koncerta Dine Merlina u martu u Švedskoj

Tri koncerta Dine Merlina u martu u Švedskoj
2
Klix.ba
8.3.2017. u 16:41
30
komentara
2

dijeljenja
Tri koncerta Dine Merlina u martu u Švedskoj
Svjetska turneja "Hotel Nacional" na kojoj najpopularniji pjevač u regiji Dino Merlin predstavlja svoj posljednji studijski album "Hotel Nacional" i pjesme s albuma najvećih hitova "Greatest Hits Collection", nastavlja se ovog mjeseca u Švedskoj.
Prvi koncert Dino će održati u švedskom gradu Malmöu u subotu, 11. marta, zatim slijede Göteborg 18. marta i Norrköping 25. marta. Na tim koncertima Dino Merlin, čuven po visokim produkcijskim standardima na sceni, sprema nešto posebno - premijeru najnovije koncertne tehnologije pomoću koje će mobiteli posjetitelja stvoriti dosad neviđeni svjetlosni show.

Pri uvođenju ove tehnologije Dino Merlin i kreativno-producentska ekipa turneje "Hotel Nacional" sarađuju s kompanijom Offli.ne iz SAD-a - vodećom svjetskom mobilnom platformom za engagement posjetilaca na live događajima, koja je do sada sarađivala s brendovima poput Cirque de Soleil, NBC, HNL i Disney.

Publika na koncertu downloadom mobilne aplikacije "Offli.ne" i njenim pokretanjem za vrijeme pjesme "Sve dok te bude imalo" postaje integralni dio showa tako što ekrani i kamere mobitela stvaraju unaprijed programirani svjetlosni show. Na taj način publika postaje glavni akter i u isto vrijeme platno na kojem se oslikava magični show.

Sve informacije o turneji "Hotel Nacional", koja ove godine ulazi u svoju završnicu, možete pratiti na web stranici www.dinomerlin.com ili Facebooku.
Prijavi grešku


Komentari (30)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...