Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast... samo naprijed ljudi!
Da je u svakom gradu ovakvih ljudi koji se bore da bude bolje bilo bi super. 99% pljuje po svemu dok 1% pokusava da napravi nekakvu muzicku scenu. Svaka cast Travnik. Sve najbolje.
E ovo valja, vec dugo nisam cuo ovako lijepu vijest... Svaka cast, alternativa treba da se hrani, zivi i razvija! P.S. Valjda ce korak altera krociti i u Fojnicu jednog lijepog bilo kakvog dana...
Super, drago mi je zbog Travnika. Samo naprijed, gazi turbofolk!
ma TNT je zakon:)
Vladi SBK (kantona) treba dati kolektivni godišnji odmor od 22 godine i zamoliti ljude iz nevladinog sektora da ih malkice odmjene... Ihhh, gdje bi nam bio kraj !!! Čestitke ljudima iz TNT-a i puna podrška.
travnik zasluzuje to...super ..svaka cast..poseban je travnik gradic...
Jedva cekam:)