Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih samo volio da znam koliko je Vas ovdje uopce slusalo Azru i koliko Vas uopce zna sta znaci Azra? Dal se svaki clanak na ovom portalu mora komentarisati kao nesto lose? Internet mi se mnogo vise svidjao kada je bio nedostupan za \"neke\" ljude. OK je imati svoje misljenje i reci ga, ali cemu uvrede? Jako je tesko i tuzno sto vecina ljudi svaku vijest koristi kako bi psovao i blatio \"neku\" vjeru. BiH na putu ka Evropskim integracijama treba da podrzava, postuje i cijeni kulturu i umjetnost a ne da je svrstava u politiku. Umjetnost je sloboda izrazaja umjetnika, svidjalo se to nama ili ne. Da se svi malo potrudimo, mislim da bi nam svima bilo bolje. Azra kao Azra svaka cast. Da se ovo i desi, licno bih prisustvovao koncertu i uzivao u svakoj noti. Hvala.
Uz svo duzno postovanje (koje definitivno zasluzuje) ja AZRA-u nikad nisam gotivio mozda dvije-tri pjesme i to je to ali Shtulu izuzetno cijenim zbog toga sto je ostao svoj pa socijala socijala ne prodaje se covjek ili jos uvijek se ne prodaje.Zasad svaka cast majstore!
Hajde ba jony dodji zapjevaj nam , obradovat ces me, onda mogu umrijet ;)
SLOBODA NIJE BOZJZ SJEME PA DA TI JE NEKO DA SLOBODA JE ZENA UZMI JE
Ostani Srbin do krajaaa... Mozda te u Gucu zovnu da zatrubis koju mamleze.
Slusao sam ga nekada ali vise ne. Za mene bio je i ostao naj muzicar exYu. Vise ga ne slusam , jer sto bi njega slusao kad vise ne slusam ni samog sebe. Stulic se pokusao oduprijeti ali na kraju je podlegao. Sve sto je od njega ostalo je malo trezveniji polu-srbin sa pomjesanim osjecajima i identitetom. To saznanje o samom sebi ga dovelo do teze depresije i blazeg ludila. Pokusao je pobjeci ali od sebe ne mozes pobjeci. Amiiin i Ameen!
johnny voli te tvoja zvijer!! ne vracaj se!! :)
kako si ti to samo, zakljucio, tako mozes pricati sa onim ko te je tako odgojio, a sa ostalima nemoj, jer tako odmah izrazavas svoj, duboki primitivizam.
Legendo, ostani doslijedan SEBI, tako ćeš ostati dosljedan i NAMA koji smo te slušali i koji ćemo te UVIJEK slušati.
joj vam kulture, zalosno je kako vas je vrijeme pregazilo!
Jedan je Džoni. Kamo dalje rođače................?
Gigant ! Eto zašto je najveći a ne propalica kao onaj kradljivac romske muzike Bregović.
čovjek s stavom.. što bi se nosio ovdje s ovakvim maloumnicima kad tamo može radit šta oće.. AZRA r.i.p.
Bravo Dzoni, furaj svoj fazon !
daj nas ti molim te postedi tvojih tumacenja jazza i objasnjavanja kako se i na koji nacin isti svira, jer se iz aviona vidi da nemas pojma o tome..