Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to to samo ove intelektualne emisije to nam treba
Zdrav covjek ima stotinu zelja a Bosnjo samo jednu … Da pobijedi u Zvezdama Granda
Jedino gdje smo kao "uspješni" kao nacija, sva slika i prilika bh društva, malo religija, malo turbo folk, malo papanluk, žali ljudi za kakvu državu su ginuli i za kakvo nepismeno kič turbo folk društvo su dali živote. Malo Meka, malo Pink !
....... vas Zvezde Granda
Zvezde Granda? Ma dajte kakve su ovo vijesti
ja sam oduševljen kako mlade razgolišene (u narodu poznato i kao "talentovane") pjevačice, plesačice, pevaljke i poje'aljke (između ostalog) i pjevaju, te dovode svoju familiju da skupa sa njima sra... slave, dok ne postanu SLAVNI, ali ono PRAVO- čim ne vidim nekog da pjeva, moj posao trpi time i moja plata i moj život, nema ko da influensa na mene i ja sam onda zbunjen i ne znam šta ću sa sobom
Djevojka je rodjena zvijezda Bog joj podario i Glas i Ljepotu, kulturna je izuzetno i pametna, cestitam i puno uspjeha u karijeri
Meni je ovo isto kao zadruga.
Hoće svako barem 5 minuta slave, 5 minuta da bude viđen pred milion ljudi. Hoće svako 50 hiljada pratilaca i 20 hiljada lajkova na sliku. Nevjerovatno u kojem pravcu je otišao mladi naraštaj, a naročito ženski dio populacije. Pljujemo po moralnoj dekadenciji zapadnog društva, a i sami se ucrvali.
E ako nas Viki i ovaj David ne izvuku iz ralja prizemnih strasti, ili sto bi rekla Benjamina nasa, iz subkulture bahatosti, onda stvarno nece niko. Samo pjevanje nije problem, ali jeste li svjesni da se u ovakvim programima javno govori djevojkama da obuku manje odjece? Blago ponosnim babama i mamama.