Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što momci nisu na liniji fino sa svojom rajom. Lako je bit patriota iz Sarajeva, Minhena, Pariza...
vise se nakon ratova cijene dezerteri...dokaz nasa drzava...borci na ivici egzistencije...a dezerteri u vlasti...
da upravu si,cijelu noc svi slave a kao zao mi nesta
Zaboli me q za Ukrajinu koliko je i njih he bolio za nas kad smo krvarili
Ma guraju Evropljani to, a njih Amerikanci. Ali mi nikome dužni nismo ako su Slovenci i Hrvati
Zao mi je civila I djece I onih koji su uvuceni u rat bez zelje da ratuju. Sto se ostalih tice,sjetim se groblja poginulih dobrovoljaca iz Ukraine I Rusije u Istocnom Sarajevu.
ljubav i dobra koka otvaraju sva vrata
Meni je ovo isto čevljanovići, samo sa ekstazijem umjesto janjetine i što baš nije uredu da se dovedu volovi u centar glavnog grada!!!
treba na benzinskim pumpama isto objesiti ukrainsku zastavu, i na svim ostalim troskovima zivota
Ajt ti na liniju pa nosaj zastave.
Djeste rusofili nabijem vas na ku.ac 😂😂😂🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
na akcize izadze 500 ljudi na nasilje Nad zenama I divlkanje pijanih vozaca 3000 ljudi. na artbata koncert dodze 20000ljudi. I kad ste se probudili sutradan bilo vam je lijepo tu noc a da ste podrzali proteste bilo bi vam lijepo svaki dan. bagro FGR-ovska!!!
Adovski, mali maleshni zeleni, odj.baus u trokoraku! Sarajlije nisu nepismeni , neibrazovani papci da im mozes suplju sloziti! Sarsjlije su pokazale za koga su glasale a za koga nisu! Nikakvi lafo protesti u reziji malih zelenih u ovom gradu ne mogu proci! A da se volimo provesti to je svima poznato! Zato i volimo SFF i svd oko najveceg kulturnog dogadjaja u BIH!!!! Capisi picoli verde?
Wow Ukrainci znaju uspravno drzati svoju zastavu, kod nas se kaci na srecu i opet pogresimo 60% vremena.
Ma ja necu oka sklopiti veceras!
Pix.ƙe ko salate jbt 🥶
OK, sada znamo koji je bio cilj ove akcije i da nema veze s muzikom. Your European (American) overlords are so proud of you... hrk, pljuc & povrac
Kad Bosanci podignu zastavu svoje drzave, onda su patriote. a Ukrajinci ako podignu svoju zastavu, onda su americki placenici? Nema logike
Čuj, "emotivan trenutak". Pa ovaj festival bi trebao biti posvećen samo umjetnosti, odnosno filmu i eventualno muzici. Zbog čega ce tu ukrajinska zastava i zašto se politizira Sarajevo Film Festival? Kakvo pres^ravanje, primitivizam i malograđanština! Fuj!
Znaš li ti uopšte kako je osnovan ovaj festival? Pa doslovno svake godine od osnivanja se na njemu između ostalog priča o rastu i efektima rata na umjetnost i kulturu.
Fuj
To je jedino vrijedno pomena na tom sinocnjem seljakluku i koridi. Sto napisa jedan lik koji je tu bio "Sinoc me bilo stid sto sam Sarajlija".
SFF cini da je svaki Sarajlija ponosan na svoje Sarajevo! I svakako slava svim drzavama koje se brane od agresora! Dakle: slava Ukraini!
Zasto ne , čitav svijet je uz Ukrainu .