Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos smo pod opsadom moja braco samo nam nisu javno javili
Nek nas je sve i jednog Sarajlije koji je prezivio rat, sram i stid sto niko nije pokrenuo inicijativu da se u Sarajevu jedna ulica nazove po Jovanu Divjaku. Sramota!
Ispravka, izvinjavam se, podnesen je zahtjev da se Radiceva preimenuje u Jovinu jos 2021. godine, ali se do dan danas jos nije niko ocitovao o tome. Treba, pazite sad, Zavod za zastitu spomenika KS. Mada, svejedno, sram da nas bude sto to do sada nije zavrseno!
Zadrhtim svako jutro kada te vidim, I tamo pred kraj našeg dodira osjećam da će mi ostatak dana biti prazan, Ali nekad se pomirim sa tobom i tvoje jedno nedostaješ mi, Jer koliko su noći duge bez tebe, Narednog jutra zaviriš na prijemu gdje te jedno moje srce čeka...
😊💚💚🧚‍♀️🐉💚💚😘😘
Fin članak. Face od prije trideset godina tri puta pametnije od današnjih...
Nazif Gljiva, cijeli album "Ljiljanima do pobjede" i Divlje Jagode, Sarajevo ti i ja.
To je nemoguce rijecima opisati ,vratilo mi se je sjecanje na ratne godine i na sve ove pjesme ,to ko nije dozivio ne moze da razumije nikako Sarajevo ❤️
Drage Sarajlije moje lijepe, Borite se protiv papaka i papanluka koji dolazi iz Žepe, Srebrenice i ostalih mjesta u BiH. Pusa.
Nisu dosli jet im je jednog jutra palo na pamet vev sto su spasavali zivu glavu,papane...
Najezih se
Otpor stoko!!!
Ponesi zastavu 🎶🎶
tifa otišao u B g i istetoviro krst od pedalj, poslije ovoga svega
Pa kad ste ga tukli
To su bile patriotske pjesme a ne ove danasnje tipa da nam cevap na zastavu postave.
legendarnog Tife ni u spomenu nema. Tako je kod sda bosnja, dok te koriste za prikaz lazne multieticnosti tad i valjas kada pocnes razmisljati logikom, onda te uniste. Tifa je neunistiv papci jadni.
Pa eto ti Tife pjeva pjesmu o Draganu Vikiću papane. Samo su trebali obavezno staviti i njegovu Grbavicu. A meni lično najbolja pjesma je "Mojoj dragoj BiH".
tutakameni Kako nema?Jesi ti uopste procitao tekst?Imas cak i sliku.
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
I nakon onolike patnje,mučki ubijenih,protjeranih,izgubljenih života sad nam ovi što su nas ubijali rade u Sarajevu,a sudbinu i živote nam određuju trezoraši,pobjegulje,dezerteri,gatački klanovi smradova koji su se obogatili na našoj muci i žrtvama koje su podnijeli naša braća i očevi.
@Nekonstutivan Vi ste izgubili Kosovo.Krajinu u Hrvatskoj,Crna Gora Vam je okrenula leđa.Neznam o kakvoj Velikoj Srbiji pričaš.Možda i dan danas maštaš i sanjaš o tome,ali teško da se snovi i maštanja pretvore u stvarnost.