Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još se na Zapadu čuje poneki glas razuma!
@SarahH Uvjek je tesko bilo biti covjek a najlakse pristalica Istoka ili Zapada, ovoga ili onoga...
@Carsija00 tako je, biti pravedan bez obzira o kome se radi!
Shine on you crazy diamnod....... Jos uvijek ima nade za čovječanstvo dok je ovakvih ljudskih gromada..
uz duzno postovanje prema liku i djelu frontmena grupe Pink Floyd al zasto ovolika pompa oko jednog Eurosonga ko hoce da ucestvuje neka ucestvuje ko nece ne mora isto tako ko hoce da gleda neka gleda ko nece ne mora i onako ce trajati 3 dana i nakon toga ce se slusat par pjesama i sve ce se zaboraviti i sve ce ici svojim tokom.
@NetMaster_23 Ti sjedi u kući i pokrij se ušima. Neko čiji se glas sluša ima moralnu obavezu poslati poruku. Pitanje je samo na kojoj strani će biti. Ovom čovjeku kapa do poda za njegov konstantni trud. Nema puno uspjeha ali i mali koraci su važni.
Tko si ti da nesto pozivas. Nebitan si. VIVA LA ISRAEL!! GOD BLESS ISRAEL!!!!
Svaka čast na razumnoj gesti ovoga čovjeka.
Svaka čast veliki čovječe, Izrael=Genocid
Gat Brothers zakon 😁
jedan je Roger... repekt!
Brat musliman ! Svaka cast.
pjesma nikada nikome ne misli zlo..........drz se ti divne stvari Wish you were here.........hmmmmmmm
Koji je razlog hlupanja minusa covjeku koji samo voli Pink Floyd? Koji ste mi vi likovi sto slusate Sergeja Cetkovica i Zorana Sumadinca? Wish you were here...
@Nenin10...........https://www.youtube.com/results?search_query=pink+floyd+comfortably+numb
Svaka cast majstore!
SLAZEM SE!!!