Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...Irina, ljepotice mila, osvojila si mi srce, napisah ti stotine pjesama al ne uspjeh u tom, opisu ljepote te koja je posramila mjesec i sunce. Ostavila si Ronalda svog, te mene u merak baci zagrljaja tvog... Ah uso bi u te ko Tatar na Krim...
Neki razmiljaju o njoj, jel plus ili minus, meni je vala vrh, neb trebalo kreciti stan da ona i ja provedemo nekoliko dana u njemu. Samo hurmasica i baklava i od mene ruke :)))
Eeee moja Lime, opasni su samo hinjavci sto sute, mi smo iskreni momci, nema danas takvih puno...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kada skine sminku izgleda ko moja kona hasmeta HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Kako je ovo nekad legenda svijetskog i Portugalskog nogometa Kristijano Ronaldo u svoje vrijeme drugovi. Prvo zabije 5 komada nekom tamo Real Sociedad-u sto se bori za opstanak, il nekom Galatasaray, Schalke, ili Shahtjaru, i onda navece Irini jos hat-trick jedan, i kaze "ja sam Ronaldo, dvostruki prvak kupa sampiona iz 2. drzave, polufinalist svjetskog i evropskog prvenstva, rekordni golgeter Real Madrida, i dvostruki ja mislim pobjednik Ballon D'ore nagrade, i poklanjam ti duso jos jedan hat-trick veceras samo za tebe." Pa malo iz penala, iz driblinga, pa iz daleka, iz okreta, pa iz kornera, pa slobodnog udarca, pa skok glavom, pa volej, pa polu-volej, itd. Pa onda poslije nazove kolegu Lionel Messija da vidi kolko je on guzio veceras, i ako Messi kaze 4 puta, e onda sljedece sedmice nakon derbija s Atletikom i Ronaldo guzi 5 puta onda.
Sad pa malo kasnije,pa opet!
vala ova men futa obicna i nez cemu velika paznja oko nje
Jest brate dobra nezna se na kojoj je slici bolja. ima li isšta bolje od zgodne žene u donjem vešu i samostojećim čarapama
extra osmijeh! ma sva mi je top!!
Kako nam natalitet opada kad ima toliko napaljenih?
E moj Ronaldo! :)
Morao sam ponovo prelistati da vidim o kakvim jagodama pričate.
Ko da je babo za sebe pravio
Već mogu da zamislim ove usne kako klize preko...
Mislio sam na njene usne, glupane.
zablistao sampanjac i jagode!
jagode.....sampanjac.....ili malu?
da mi se svidjela.......ja bih to naglasila........znaci niposto
PRIKAŽI ODGOVORE (3)