Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"a veliki dio vremena posvećuje konjima." Garant se mislim na muške "konje" koji plaćaju ovakvima da "hodaju" sa njima.
Na zalost Klix daje najvuse prostora instagram kurvama. a ne nekim djevojkama i zenama koje su uspjele u nauci, sportu, glumi, pjevanju, znanju isl. i kada to vidi mlada djevojka koja nema formiranu licnost pozelit ce da bude uspjesna a jedini izbor joj se nudi da bude jedna nova "atraktivna Bosanka sa oblinama". zato nam je drustvo u ku3rcu.
@elaa mozfa i jeste al joj je prva slika gdje skoro gola lezi na radijatoru. A i klix to stavi u zafnju recenicu a naslov :"Na obline niko nije ravnodušan "... Tako klix propagura normalne vrijednost...
Hodi amidzi !
"Čovječanstvo je zadužila" sa malo golotinje i malo poziranja. Jedan svjetski proces zaglupljivanja naroda, na stotine hiljada i na milione je ovakvih "polugolih ljepotica".
ja sam na slikama vidio bar 10 djevojaka.
Da je ćaća vidi ovako nasukanu na radijator u tangama, čo'ek bi na jestu mrtav pao. Ako već nije ...
Obline, a zena sva vjestacka!
ima li kakva fotka da je umivena, nako bez shminke, da vidim koliko je prirodno lijepa?
Vidis komentare "kobila" "kurva" 'vaka 'naka... A dupe bi dali da je samo za ruku provodaju carsijom. Treba je zmaj, i nije ovo za svakoga, pogotovo nije za placipicke kojima noge drscu kad vide sisu, ovo je zensko za prave muskarce.
@Shiba Ma gledamo iste slike, ali si ti dobio dioptriju i cilindre od drkanja.
Vidis komentare "kobila" "kurva" 'vaka 'naka... A dupe bi dali da je samo za ruku provodaju carsijom. Treba je zmaj, i nije ovo za svakoga, pogotovo nije za placipicke kojima noge drscu kad vide sisu, ovo je zensko za prave muskarce.
&Misstake Jao, zar se Solea još prodaje... 😂
@Misstake Uredjaj za nosenje vagine? Imas li takvo misljenje o majci, sestri, rodicama...? Jesi li se prepoznao placipicko?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
skupa je ova za mene :D
Vjetovatno je na njene obline ravnodušan onaj ko se na njih redovno penje.
nek dodje na kitovanje...
Nerma je moja... samo da kazem.. zato ne diraj...
Vala meni je top. Nermina tvoj sam.
Jos jedna hurvica u nizu