Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix zakljucavaj komentare, ne vrijedi nama plasirati nikakve lijepe price. Jasminko je napravio fantastican projekat, sve je pocelo sa pricama obicne djece iz ratnog Sarajeva. Ja znam koliko mi je znacilo sto nasa sjecanja neko zeli ovjekovjeciti na jednom mjestu, pocevsi sa knjigom. Nikome nije do rata, kako intelektualci za tastaturom mislite, ali zasto da se stidimo boli koju nosimo?
Na svakome rat ostavi trag, hvala dragome bogu što mi je oduzeo mržnju prema drugima i drugačijima
Ideja je bas lijepa.Cuvati od zaborava
POMORI DJECE OPKOLJENOG SARAJEVA OD 1992-e DO 1995-e GODINE (UŽA SPECIJALNOST SMRDIJANSKIH INTELEKTUALACA): Neovisno od vjere, nacije, rase ili potomstva žrtvi mješovitih brakova: Oko 40 masovnih umorstava (najčešće trenutnim faširanjem detonacijama i gelerima minobacačkih granata kalibra 120 mm), te oko 150 pojedinačnih ubistava (tipično odstrijelom pomoću snajpera).
Neki "manji" ratovi koje su najviše izazivali smrdijanci (genocidni kostobacani): Po NAČERTANJE projektu su pokušali u Vojvodini (1991-1995), Makedoniji (1996), Sandžaku (2000), Rumuniji (1851), Crnoj Gori (2006), a realizovali u Sloveniji (1991), Hrvatskoj (1991-1995), Bugarskoj (1885), Bosni (1992-1995 ), Hercegovini (1991-1995), i Kosovu ( 1996-1999) .
I 23 godine poslije jos malo o ratu..to mogu oni koji nemaju nasih problema al mu nemamo vremwna za to. To BH politicari mogu u svojoj kuci svaki dan jer je njima ta patnja omogucila bolji zivot.
I 23 godine poslije jos malo o ratu..to mogu oni koji nemaju nasih problema al mu nemamo vremwna za to. To BH politicari mogu u svojoj kuci svaki dan jer je njima ta patnja omogucila bolji zivot.
Mogu li ja nešto priložiti iz svoga djetinjstva ( poslijeratnog iza II. rata) , loptu krpenjaću, klis, zepe, tablicu sa pisaljkom umjesto sveske i nacrtane svilene bombone..?
Cool obiđeš muzej saznaš sve o ratu i odmah osnuješ udruženje boraca .
da imalo domaci pravoslavci imaju ljudskosti bilo bi ih sram hodat po zemlji za sjeme im se neznalo. Hebo sve svoje ko ih oslovljava sa srbi. To su pravoslavci/ortodoksi ili bolje receno smrdljivi krmojebi.
SVI U POMOC BORCIMA IZLAZITE VANII
vidi se da si bio beba. Gdje su ti : metci, amblemi, pravljenje lampe od ulja i vode, biciklo pa na zadnjoj felgi remen i vozis pa punis akumulator...sve te sportove. sjeca drva rucno
Kako nece svaki dan spominjat kad i dan danas sve cine da bih raznesu !!!!! Kako je djeci ici u banja luci ili capljinji u skolu ?????