Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nebitan lik
Stvarno mi nije jasno koga jos zanimaju vijesti o Kusturici i Neletu Karajlicu..dva potpuno nevazna lika koji su imali uspijeh dok su zivjeli u Sarajevu i 30 godina vise u zivotu nista nisu postigli...
kusturo ja sam vidio naših kopača jama i rudnika uglja koji nakon 12sati izadju sa više elana i zivota u sebi nego ti koji sjedis citave dane i glumiš umjetnika, šta't se desi nevoljo naša?
Nedavno procitah na nekom od cetnickih blogova kako je Nemanja Kusturica glavni Putinov savjetnik i da mu je "bas Kusturica predlozio da napadne Ukrajinu". Tipovi su ono, brada do poda, Seselj im drugar, Kosovo je Srbija i te fore. Kazu da je Kusturica je pred sam napad na Ukrajinu postao direktor Centralnog pozorišta ruske armije i da bi na taj nacin bio blize Putinu kao njegov savjetnik. Gdje ima dima, ima (li) i vatre?
Sve i jedan ruski pisac ili je prognan ili je pobjegao glavom bez obzira glavom bez obzira iz majke rusije. Pametnom dovoljno.
Zašo dajete prostor izdajici vlastitog naroda???
Ganci je juce ono,danas ovo a sutra ne zna ni on sam . Nula od covjeka koja je znala vjesto iskoristiti vrijeme i prostor.Sarajavo sanja i sve bi dao da moze kao drugi rahat prosetati šeherom
'ruska kultura' u rusiji je danas zrno graska, sve ostalo siljenje nad narodom, licemjerje, sila, gdje slobode i prava ne postoje. Ali kad je nekom vazna samo njegova pozadina, interes i racun u banci covjek ce uzidici i volove u nebesa. Da je neko cak i stvarno 'strucnjak u svom podruciju' to mu ne daje nista za pravo da je ispravan ako podrzava diktature, vec naprotiv pravi od sebe covjeka koji 'zaradjuje' svoj zivot na patnjama vecine.
Sve bi ti dao za Srce Sarajeva
Uh ti egzistencijalisti.
Ma koga briga?
stvarno je žalosno, na šta su ti rusi spali
E qurtza od nagraditelja i nagrađenog, braćo mila ...
Niti je on Emir niti Kusturica. Ovo je Čedo Čedomirović.
Jado, jadni.
Musliman srpske vjeroispovijesti
Lojavi Nemanja zaglavio u vremenu.