Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno su ovi novinari postali pravi dundzeri.Prva slika imena stavljena sa druge slike cccccc
Sarajevo zaboravit nece nikada!! ⚜️❤️🇧🇦
Hej junaci branitelji iz svih krajeva Sarajevo zaboravit nece nikada !!!! https://www.youtube.com/watch?v=Eu28G2O4RTs
Zaboravilo je Sarajevo davno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo je film o hendi. ako nije, nek snimaju ponovo.
Ima li šta o tome kako je hadži dino kosu u ratu presađivao po njemačkoj, a pjevao gdje si bio ti kad je bilo najteže? Dobra tema za film
partizanska eskadrila 🫠
Ispravite ove potpise ispod slika, ne provaljujte se
gdje si bio ti kad je bilo najteze njemacaka 94 kafana kod kreze minhen kitio pjevacicu uz patriotske pjesme rize hamidovica i nazifa gljive dobre se pare uzimale uhh
Imamo li išta osim ratne tematike? Dok ne pomru svi ovi koji su ratovali međusobno, i are će osnovna tematika biti samo rat.
Bravo! Da se zna sta je tko radio. Nisu bili u bankovnom sefu pa zatim izigravali branitelje!!!!Jos da se snimi film o pravim osnivateljima SFF-a i sve ce biti potaman. Haris i Agnès, naprijed! Ostali Mars!
A normalno, Bosnjaku je ovakav film glup i bespotreban, dok se istovremeno gleda Toma fakin Zdravkovic, to se suze liju, kino dvorane pune.
Gdje je tifa? Hocel halida umjesto njega ubaciti?
Poslije ovoga, vala je red da se snimi kakav film o herojima, doktorima i osoblju, koji su spašavali živote ama baš svakodnevno.
Bruka i sramota
Pozdrav za sve dobre ljude sa Klix komentara, koji ce pisati ovih dana, za razliku od sda uhljebljenih buDJetasa koji odmaraju od Ramazana na obalama mrske, krstaske Hrvatske
Branioci Sarajeva, Sarajevske cavoglave, Vila sa Mojmila, raskrsnice Sarajeva, Sarajevska raja, Sarajevska heroina Zuta, Vojnik srece, Mnoge ce Majke, Nebom stupa, Sva bol svijeta, Pismo prijatelju, Sarajevo heroj grad...
Ima tu jos pjesma Ja znam da svemu dodje kraj, Ovo je samo moja zemlja, pa one pjesme o Celi, Juki.. i meni jedna od drazih - Sa feeling.
Ima li ikakav istorijski film izmedju dva svjetska rata , vrijeme Austrougarske da znamo jel se tad ista radilo? Porobdzije mi putokaz?