"Law Abiding Citizen"
0
Osveta čovjeka koji je izgubio sve
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u tekstu stoji \"sociopata\" e kako to?ako sudija i javni tuzioc iskrivljuju pravo a muz ili otac im se sveti jer su u neku ruku saucesnici,ja bi to isto uradio.
film je super!!!!!!!!!....Bar u Cikagu je bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta.... ne znam gdje ovaj zivi...........
http://www.osvetise.com/osvete/03/samirvsazra/?id=8dx6rbpl77vkvrk2vr2atimsqzc5z2
cuj levata sviju mi.. zivi u nekoj selendri u americi i govori da ne valja film jer mu u selu nije ispunjeno kino bilo.. neka jarane, suti.. poklopi se.. bolje ti je.
Film bi bio dosta bolji i vjerovatno \"Number One in the Box Office\" da je umjesto Jamie Foxx-a glumio Denzel Washington. Inace kino u Americi gdje sam ja gledao ovaj film je bilo ispunjeno sa par mjesta ostalih 500 je bilo prazno. Sve u svemu neznam posto je kino u Bosni ali u Americi sigurno ne vrijedi 8 dollara a ovaj film mozda vrijedi 1 dollar na Red Box-u maksimalno.
Hvala na komentaru. Pogledacu cim dodje u kina ovdje u Sa.
Film je odlican! Mada je zavrsio kao 4 u kinima u ovdje u Sjedinjenim Drzavama daleko je bolji od tri ispred njega. Samo sto su oni bolje reklamirani. Sve u svemu vrijedi pogledati.