Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti Haaland kad slavi gol :D
Milan tegeltija ?
da nije fudo kad crni obavlja stražni posao
Klasicna Dune je majka za ove novotarije. Ko je gledao prvi film zna o cemu pricam.
Odličan I dio👍
Deen?
Nikad ga ne bi prepoznao jer i ne znam ko je
Ne mogu.
Da nije možda Džontra Volta?
Ne znam ga ni s obrvama.
Tipična holivudska reciklaža. Već godinama gledamo samo sequele i prequele starih klasika. Ako gledamo filmske adaptacije Herbertove knjige, moj favorit je i dalje original Davida Lyncha sa Kyleom MacLachlanom i Stingom. 👍
Tipicna reciklaza? Prvi film je maestralno uradjen za nesto sto tezi biti "epski" dogadjaj, na velikom budzetu, pravo kino iskustvo. Prvo poglavlje je mozda moglo biti i bolje zaokruzeno, ali ne vidim zasto ga trpati u isti kos sa bezbroj drugih, izlizanih i neinovativnih fransiza i nastavaka.
Iskreno, nemam nista protiv da se kvalitetno reciklira neki stariji film koji ima dobru pricu a lose uradjen ili je realno bio prevelik zalogaj za tadasnje vrijeme. Pa neki od kultnih filmova su ustvari remake, poput Scarface, Heat, Scent of a Woman, 12 monkeys... Tu su i obrade Kurasawinih filmova u vesterne. Volio bih vidjeti remake Masters of the univers i Flash gordon posto su originali dosta tanki, bas kao i originalni Dune.