Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuj! I Sabina i svi vi!!! Koja gadost, koje ponizenje za zenu... Jos treba da im ko kravama buse usi i serijske brojeve kace a u straznjice im zig utiskuju... Svaki put kad pomislim da nema kraja gluposti i izopacenosti ovog svijeta - prevarim se. Ovo podneblje zasluzuje da grca u krvi, da mira nema... Nisu ovdje dovoljna dva susjeda da ispijaju mozak trecem - ovdje vrag ima andjeosko lice!
koji alah i fazoni ... eto joj fehabija ... nista gore joj ne treba ***
ne daj boze da je u bosni ovo, vehabije bi je kamenovale na ulici,,,,,,,, eheheheh
E ovo je vec pilence za razliku od one prve azdaje! Daj se Sabina, daj!!! Mogla bi nam pokazati i frizuricu, da malo ubijemo monotoniju! :-)
Ne gine joj vjecita vatra. I to na plin.
sta li ce joj Allah reci na ovo hihihihihi sigurno ce biti strasno kaznjena
Sabina je to radila i ranije: http://www.livno-online.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3906&Itemid=311 Bolje Sabina, nego zamotane zene koje lice na Diabolika. Go, Sabina!
pa ako se treba skidat valjda je bitno da ima grudi a ne lice :D
privlacana =? ...nema od toga nista, to cemo mi reci...jesil il nisi ;)