{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


'Gole vijesti' dobijaju novu voditeljicu

S
Sarajevo-x.com
3.10.2008. u 08:22
0
9
'Gole vijesti' dobijaju novu voditeljicu
0
'Gole vijesti' dobijaju novu voditeljicu
Foto: Dnevnik.hr
Skauti Nove TV odlučili su osvježiti Gole vijesti, te su doveli još jednu voditeljicu, 21-godišnju Sabinu Čedić, koju, kako kažu, nisu mogli ne primjetiti u mnoštvu predivnih lica.
Gole vijesti se odnedavno prikazuju u okviru emisije Red Carpet, a dosad ih je vodila Gianna Apostolski. Njena nova radna kolegica na ovaj angažman isprva je reagovala skeptično, međutim, samouvjerenost je preovladala.

"Svjesna sam da sam dovoljno privlačna žena, no također znam da ta privlačnost nije vječna. Pa zašto se ne igrati malo i tom području kad nije vječno. Pod stare dane uvijek ću moći pogledati kakva je bila i s nostalgijom se sjećati svoje lude mladosti", izjavila je Sabina za Dnevnik.hr te dodala kako se u ovom poslu ne vidi "pretherano dugo". Za bližu budućnost, naime, ima mnogo ozbiljnije planove.

Ako vas zanima više o ovoj djevojci, onda je bitno da navedemo da se slikala za Playboy, te da studira menadžment i želi uspjeti u tom poslu. Dugo je trenirala tenis, a danas se njime rekreativno bavi. Sarađuje sa fotografom Stefanom Lupinom, a sve ostalo moći ćete sami otkriti ako u nedjelju navečer sačekate Gole vijesti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: