Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glumcina...
E ako ga zbog slike niste zamjenili za Srdjana Todorovica dobro bi bilo...
Vjecna slava i hvala
Neka ti je laka zemlja i miran vječni sanak. Ostaćeš upamćen po mnogim bravuroznim ulogama koje si podario svijetu. Vječna ti slava i hvala.
Otišao je posljednji šmeker ex-yu kinematografije.
Je li bio vakcinisan? Mislim,ako jeste onda je mozda zbog toga,a ako nije onda je mozda zbog toga.
Eto prodje i taj dan,sto nikako da prodje.
Napali ga agresivni huligani (i to vise njih), a on je tada u samoodbrani ubio dvojicu. Da nije on njih, oni bi njega ubili, ili ubogaljili, i dobili bi recimo 4 godine zatvora, ili mozda manje. Iz zatvora je pusten nakon cca 4.5 godine, a iz groba nikada ne bi izasao!
Otišao kući za pištolj, vratio se i ubio ih.
... čuj Dule , Dulence !!!! ... šta vam je ?!? 🙄🙄
Glumcina 🥲💔🙏🥲🥲🥲💔
legenda, čovjek koji je dobro glumio i srpskog viteza i hercegovačkog muslimana kao da je rođen i u jednoj i drugoj koži Braća po materi - remek djelo
Zlatna Jabuka i 9 paunica (1987)
I dan danas imam traume od te serije, pogotovo kad onu jednu rastrgaju konjima, a ona se pretvori u zmiju. I Kurent je bio luda stvar totalno.
rahmet mu dusi. I samo da postavim pitanje, zasto ste sklonili vijest o ekspozeu Nihada Uk-a. Mislim skinuli ga sa prve stranice
Zato što je nebitna vijest
Ispade da ga je Srđan Todorović dobro odglumio na ovoj slici
RIP. Neki ljudi umru jednom, a neki vise puta. na nesrecu, mislim da je uvazeni Zarko Lausevic prvi put umro nakon tragicnog dogadjaja i butistava. Takodje, nisam siguran da li je ikad vise smio da se vrati u rodjenu Crnu Goru, jer bila je potjernica za njim. U svakom slucaju, veoma tuzan zivot, koji se nekako identificirao sa njegovom prvom ulogom u seriji Sivi Dom.
Osudili ga na 15 godina pa mu smanjili na 4 godine i toliko je i odlezao. Odseli se u Ameriku zbog krvne osvete (to je u CG nekada bilo normalno), a u medjuvremenu ponovo ga osude na 13 godina i tada su raspisali potjernicu.
Šmeker!
Šmeker
Godina prođe, dan nikad Rahmet mu duši