Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jahtašica??? HAHAHAHAHA
ne znam, nisam gledao, al ckapi gori. od mene 10ka
Ne mogu da krivim producenta u ovom slucaju. I ja bih joj placao da snima filmove na dnevnoj bazi. Stvarno je treba mrak, sto bi rekli nasi stari.
I don't watch B rated movies!
Ova će za 20ak godina primjetiti da su je seksualno zlostavljali ovi oko nje ... al to sad nije problem pošto misli da će uzvrat dobiti karijeru.
Gledacu samo ako mi neko ko je gledao kaže ima li gdje ove Ganee da se razgolitila. Žena gori! Samo bi nju da vidim.
Ima ona i filmove za odrasle, ali moras znai 'umjetnicko ime'. Javi se u inbox, pa cu ti za prihvatljivu sumu dati linkove gdje moze bacati drkacinu do besvijesti.
Dobra maca, film tambura teska.
a jake vijesti u pm
bacio bi je pod jaja
Klikne na guzove i ne valja film, pa gdje ste sineasti u 8mm vas ljubim. Puhni israfile, stanji nam jos vec istanchane ukuse.
Meni se učini da prisiljavaju jahačicu majko mila.
Po meni su puno jaci sa serijama i ima ih stvarno dobrih a bude tu i filmova. Sve je stvar ukusa jedino sto previse izbacuju pa tu bude i dosta smeca.
morski pas u glavnoj ulozi i oni ocekuju dijalog......bitan samo strah, vrisak, suze, krv.....
Ma žena ko metak,ne treba ni glumiti,ovi grobovi nek glume
Kakve gluposti. Gleda se na streamingu sve i svašta, na neviđeno. Pa zato postoje rottentomatoes, imdb ili metacritic, da "prosiješ" filmove i serije i odabereš nešto kvalitetnije. 😉