Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo da dopunim: Michael moze nama biti inspiracija za djelovanje (kao meni) ili tema za supljiranje po kafanama. choice is up to you
Ma legenda covjek nema sta! Bravo
to majstore, nek ima i normalnih amerikanaca. Ima li ovo kod nas?
Ma ima on muda,nema govora -ali bush ima CIA-E,pa ce se vidjeti ko ce izvuci deblji kraj?Ma nek ih guzi svakamu cast,ja bih njega za nobelovu predlozio,-za borbu i doprinos protiv internacionalnog terorizma(bush,blair i ostala ganga),samo opet velim-ne bodi se s rogatim koji jos ima i rep?
ok moore se bori za svoje principe oni su zdravi i ok,ali zar i mi nemamo brdo stvari o kojima bi mogli glasno reci sta mislimo a koje su prilicno vazne.vijece ministara zeli da proda us.ambasadi pola marshalke.znaci nista od univerziteta ili neceg sto ovom gradu treba opet neka vrsta vojne instalacije.jebemu mater mozda ne mozemo nista promjeniti ali treba reci i ponoviti sto puta da su ljudi u vjecu min. ZADNJI SUPCI I MEDIOKRITETI.reziseri,pisci,umjetnici bilo koje vrste pisite,snimajte i govorite o tome..a ne samo bravo za gospodina moore-a
Moore ima prilično zdrav pristup cijeloj stvari, mada je on sam prilično ograničen samim tim pristupom. Ovaj pristup, u kratkim crtama, predstavlja rezignaciju vladajućom nomenklaturom, a ne kapitalističkim sistemom koji ih je doveo na vlast.
Michael Moore, debeli idiot. A vi ostali, idioti, trazite od svog predsjednistva da zatrazi povlacenje i odbije sve pare te "katastrofe od zemlje". Onda cete vidjeti sta je katastrofa, debili maloumni.
Cova legenda
Kako smrdi kad ja prnem
vedad vedad
glćsdkgčlkssčlčslkline con 0 exec-timeout 0 0 stopbits 1 line aux 0 line vty 0 4 password cisco login
glćsdkgčlkssčlčslkline con 0 exec-timeout 0 0 stopbits 1 line aux 0 line vty 0 4 password cisco login
ja sam dude where is my country kupila u buybook, ima i tv nation
i ja sam nasao u BuyBooku 'Stupid White Men'', cak je bio i onaj prevod (Beli glupani, ja mislim), ali Dude where's my country jos nisam nasao. Zna li neko imal toga u Sarajevu?
i ja sam nasao u BuyBooku 'Stupid White Men'', cak je bio i onaj prevod (Beli glupani, ja mislim), ali Dude where's my country jos nisam nasao. Zna li neko imal toga u Sarajevu?