Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Filipinka je talent, ovo je supertalent
Zbog toga koliko smo dobri u pjevanju, nam i ne daju da se takmicimo na eurosongu.... hhahahaha
Draga Emina, ako postoji način za otići na AGT ili barem BGT, to je put kojim trebaš ići. Svu sreću i zdravlje želim!
Ljepotica naša, da te zdravlje posluži, a tebi su vrata uspijeha svugdje otvorena. Osobe koje se bore s zdravstvenim problemima od malena, kroz tu borbu razviju neki poseban talenat.
ovo je prekrasno.bravo Emina.
Na mrežama pišu gluposti...
Vecina balkanaca ne zna sta je dobro kad to vidi jer su navikli na ispod prosjecno. Tako da Emina ima vjestinu koju bi bila prva na AGT a ne na ovaj krs od takmicenje.
Netačno. Nije jednom već 4 puta trbuhozubac je pobijedio na AGT.
Bosanci, manite se više pjevanja po regionu, hvatajte se malo knjige!
Nakon nekoliko lijepih i afirmativnih komentara bude se dežurni KLIX-ovi mrzitelji svega i svačega, prazne, tijesne duše sa svojim klozetskim humorom koji po ko zna koji put dokazuju da je ovaj portal stjecište umobolnih idiota ovog nesretnog podneblja. Svaka ti čast djevojko, iskoračila si iz sivila, izdigla se iznad ljubomore beznačajnih jadnika. Želim ti svako dobro, prije svega zdravlje i sreću!
Najbitnije je daje Emina pokazala svoju talentovanu mogucnost , puno srece i uspjeha u zivotu , glasanju zirija nebi komentarisao jer su prozirni i neosjecaju pravu vrjednost
Pobjednica je ……… opeta izborne kradje
A ljudi sta je ovo?! Neka se Emina prijavi u njemacki supertalenat ili sta vec imaju.
Kakav njemački, samo u Britain's Got Talent! Mnogo je bolji i popularniji od njemackog.
Božanstveni glas. Samo naprijed djevojko.
Ova je talentiranija nego cijeli ziri zajedno
Naravno da je trebala da je nas narod podrzao kao sto podrzi imbecile poput Dejana iz Zadruge i Mensura. Glasaju za ZG kao nenormalni a za djevojku puni talenta i edukovanu djevojku me glasaju Kakvo propalo drustvo
kme kme vjecite zrtve
Muje glavni zabavljači i u Srbiji i u Hrvatskoj..jad i čemer
Kakav jadan nacin razmisljanja...
Bas je tuzno citati ove primitivce kao hakem-a! Mrznja u srcu i tu nema spasa! Mogu misliti kako mu je zivjeti sa gnjevom, primitivizmom i nebitnoscu. Hakem je obicni nebitni kromanjonjac!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)