Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srećom, multimilionske \"Bratz\" su baš poučne, zar ne?
Postoji knjga zove se Teorija Zavjera. Pročitajte tu knjigu,između ostalog se spominju Disney i plačanje poreza. A bit će te veoma iznenađeni Štrumpfovima. Toliko o \'\'našim\'\' animiranim filmovima,koje smo gledali kao djeca.
i eto zašto je svijet u ekonomskoj krizi. Zato što se pare, umjesto na pametne stvari, troše na to da se gomili mentalno oboljelih idiota daju titule naučnika, i da onda oni istražuju ovakve stvari i daju ovakve rezultate istraživanja koji su 1. beskorisni 2. besmisleni 3. van svake pameti 4. koštaju par miliona dolara (bačenih u vjetar). Trebalo bi ovakve majmune lišiti pozicije \"naučnika\" jer time blate rad ozbiljnih naučnika, i fino ih zaposliti na čišćenju septičkih jama, što bolje odgovara njihovom mentalnom sklopu. Kladim se da bi to uticalo pravo pozitivno na psihu djece i stvoriti napokon jedan \"pozitivni\" efekat i za svijet i za sve nas koje zapadne da čitamo ove gluposti sa dna kace.
Kako ce djeca savladati elementarno zivotno gradivo ako - n i k a d a - ne razgovaraju sa nepoznatim osobma? kod djece od rođenja treba graditi snaznu mentalnu imunolosko -odbrambenu strategiju a sto nije moguce postici drzeci ih pod staklenim zvonom u izolaciji od naizgled dobrih i naizgled opakih ljudi.Normalno da Diznijev portparol nista normalno nije rekao na nesto tako nenormalno.
@stop new war jbt tebi je fakat dosadno u zivotu
al seru ovi amerikanci u pm....
Prvo nisu to nikakvi glupi naučnici. To je ekipa sotonista koja služi masonima i iluminatima u zlim namjerama da vladaju svjijetom. TRUE je gore napisao da je već otkriveno da u pojedinim crtićima poput gore navedenih postoje strašne taktike seksualnog odgoja. Npr. postoje slike spolnih organa a oko njih se vješto dodaju crteži koji to uklope u ambijent. Ovakve stvari dokazano preuranjeno formiraju seksualnost kod djece na nakaradan način što na kraju izaziva strašne posljedice u društvu. Ljudi ovo je stvarno ozbiljno. Nemojte zanemarivati. Gledajte i čitajte kako u stvari ova planeta danas funkcioniše te tko je i kako upravlja. ZAUSTAVITE NOVI SVJETSKI POREDAK
...cuo sam da je jedan istrazivac banovan sa youtuba upravo zato sto je razotkrio neke stvari u vezi disney-a, kao np. na jedno orginalnoj slici i snimci disney-ovih \"junaka\" a posmatrajuci duboko background tih slika pronasao je u onim zvijezdicama napise poput sex,drugs,kill itd...hoce da kaze da te slike djeluju na dijecu poput sihira(vracki)...hm sto bi rekli ...gdje ima dima ima fakat i vatre!
koja glupost pa ne mogu da vjerujem... ti psiholozi nisu normalni i definitivno trebaju na posmatranje... kako su glupi... pa zar nije dobra poruka u pinokiu da se Ne razgovara sa nepoznatim ljudima, jer on je razgovarao pa su ga prevarili itd.... disney je najbolji, ovi danasnji crtani nisu ni za odrasle a pogotovo ne za djecu....
Ma glupi su mi ti naucnici.Svaki lik koji je razgovarao sa strancima,kasnije biva \"zajeban\" od tih istih stranaca,sto opet daje pouku da sa strancima ne treba razgovarati?
Koliko ja znam, te su bajke postojale i prije Disney-a.
samo da se slozim sa vecinom..... ovi kretenizmi sto djeca danas gledaju nisu ni do koljena klasici koja je moju generaciju \"odgojila\".... moje dijete ce ako Bog da imati ban na pokemone i digimone :)))))))
Critical theorists in Education o ovom pricaju vec 30 godina.
Kao dijete, gledao sam Disney crtiće, i danas ih pogledam s vremena na vrijeme, evo HTV ih ponovno prikazuje... danas, ova djeca znaju psovke zbog kakvih se zgražam nad roditeljima koji im dopuštaju da budu tako neodgojena, a Disney zasigurno nema ništa s tim...
Nidjeeeee veze. Koja glupost, ovakve stvari se u crtanom mogu izbjeci jedino ako NI NE PRAVE SE CRTANI