Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako ide jarani u zapadnom kapitalizmu. Prva generacija vladajuce visoke klase su kriminalci, pljačkaši, lopine, šverceri, ratni profiteri, ubice, trgovci robljem, otimaci stoke. Tako su počeli britanski lordovi i američki tajkuni. Samo su oni odavno inicijalnu pljačku završili. A mi to gledamo uživo. Njihova djeca će uživati u bogatstvu i postati krema društva... A mi radnička klasa, lijep naziv za prljave kmetove
Shaci, dobar i primjeren komentar.
Šta ti dodje Zlatko?
Zao mi je ali film je katastrofa.
Svud se dičim što na baba ličim...
Opa, pozirati s nagradom uz prekaljenog Joela Edgertona - golemo. Svaka čast. 👏
Ista svoj otac.
Asju Zaru znam licno. Odgojena, kulturna, nacitana, pametna, vrijedna ucenica. Roditelji je nisu odgojili tako da se busa u prsa njihovim bogatatvom, nego da postuje sve i svakoga. Zelim joj puno srece i daljnjih uspjeha u zivotu i karijeri.
Pa pametnije joj je da se ne busa u prsa ukradenim bogatstvom
Odgojena pravo,ko i babo joj. Ugledna familija,babo joj je obezbjedio unuke i praunuke i jos uvijek obezbjedjuje. To kad se uhvati budzeta samo se smjenjuju,nema odstupanja.
Ovo su glumice, a ne one nake sto puzu po crvenom tepihu SFF-a bez filma snimljenog, satro naki celebrity...zemljo otvori se
Mala je odglumila ulogu kao da ima 30 godina glumačkog iskustva...
Bravo
Ako je na Zlatka nije ni ćudo
čudo
Ovo njegova mala