Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U narodu popularno nazvani degeneracija
Ove sto se slikaju i snimaju od toga, mogu sjediti u kuci dok period ne zavrsi. Mislim OK peskir kod kuce, ali hej zene imaju period i idu na posao, u shoping, vode djecu u park, doktoru… Kako ces sve to s peskirom?
A šta ti je period?
Fino je to, opustit se
Fino je to, opustit se
tik tok generacija 😂nikad lakseg pristupa informacijama,a nikad vecih debila i njima ostaje svijet,a u pm neka nam je bog na pomoci
Mnoge mlade cure strašno smrde po javnom gradskom prevozu, da povratis.
strasno smrde i mnoge druge nismo svjesni kolko
Ludo pa živi.
Opuc'o joj je odmah dva samara, kad ga je za mecu slagala. Anarhija, Sejo se gnusa zapada.
Z(lo).
Jedino se ajkule raduju ovome free bleeding , ne znam za cuke i mace na suhom.
🤧fuj kakvo je to zensko♀️
Puštanje krvi, recimo to kod njih, ili kao islamska hidžama, je skoro pa beskorisno. Menstruacija kao i porođaj, kao i operacije se lakše podnesu ako ste inače zdravi, kroz zdraviju hranu, post, vježbe, sunčanje, odmor. Bolesna osoba ima poteškoće i neugodnosti zbog puno umora i toksina. Ovo je objasnio Herbert Shelton u svojim knjigama. Post brzo uklanja toksine nastale od viška i nezdrave hrane, bez potrebe za operacijama, hidžamama... Uzrok je umor i višak hrane i loša hrana.
Nije ti ovo lose!
E pa stvarno🤢
....laže kuja , skuplja lajkove ..... 🙄
Lagane pripreme, za lagani smak svijeta...
moje tijelo je hram... a moj um smetljište Z generacije