Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje rece: umrite odmah. Cuj odreknite se navika.
Iskreno smijamje ukazuje da je osoba koja se smije srecna i zadovoljna. Ali zivot je vrlo ozbiljan i neizvjestan, pa se ljudi vrlo cesto smiju i na silu, jer osmjehivanje je i cesto stit kojim se zeli nesto prikriti, nekada i istina, a to si suze. Osmjehivanjem se cesto zeli demonstrirati dominacija, koje de fakto nema, sreca, koja je upitna, itd.
Hajde ne se#ite
Cuj sunce, vitamin D.... jest kad radis na Baustelli...
Ja sve ovo bas radim sto ovdje pise da ne bih trebali i niko mi ne vjeruje kad im kaze koliko imam godina. Svi misle da sam 5-10 godina mladji.
De se nasmij nakon posla i 700 KM minus režije i sjelomične fasunge. Survivor
Po navedenom janimam oko 359 godina....a kad vidim ili cujem da se izbjegava stres..danas,ovdje,u ovome stanju....
Izlozenost stresu hhahahaha pa cim si rodjen na Balkanu zagarantovan ti je izlozenost stresu
Mozes izgledat malado al jbg godine ne mozes vratit
Mlado
Sunce obavezno cisti D vit. Ne dajte da vas lazu.
drug sunce ubija kožu, sve umjereno, dalmatinke brže stare od kontinentalki to je sve šta mene zanima.