Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najjaci su mi ovi sto slave praznik rada,a ONI NERADNICI HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHA
paradox :)
Reci im Šemsa!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma najgore ih je slusati po kafankama kada se vrate,kako im je bilo prevruce,hrana zacinjena,muz povracao danima,ona se sama cvarila oko bazena,a klima po shopinzima je ubila oko joj se zatvorilo i na jedno uho ne cuje:-) :-)
Hahahahahah, ma bravo legendo... Dubai a?
dabogda im se avion izgubi bez traga
Čuj... za 1. Maj u Dubai??? Možda ja griješim... al' je-beš 1. maj ako se ne okreće janje i ne posjedi se gdje u prirodi sa porodicom i prijeteljima...
Dok je MMF-a nema zime za turističke agencije.
╔═╗══════╔╗═ ║═╬╦╦╦═╦═╣╚╗ ╠═║║║║╩╣╩╣╔╣ ╚═╩══╩═╩═╩═╝ ═╔╗═════════ ╔╝╠╦╦═╦═╦══╗ ║╬║╔╣╩╣╬║║║║ ╚═╩╝╚═╩╩╩╩╩╝ ÇℋƩℛℛ¥
Sve se nema a svaki dan se zvaka mjenja... Fino fino
Bravo Klixsovci, neka ste ovo objavili! Kakva kriza kakvi bakraci?! Samo za komunisticki praznik rada ovakvi odlsci, to u ostatku "kapitalisticke europe" ne postoji. I kada kazu Bosna slabo stoji, nema se, kriza i ti fazoni. Evo odgovora, ima se hvala Bogu. Nemoj da kukate kada je stanje nacije puno bolje nego sto se predstavlja u javnosti....
Турци из Бошњакистана ће ићи у своју Анадолију и неће се враћати, јер наравно биће своји на своме.
Србин до коске. Не бој се ништа , немам ја те друге крви. Моји се и након 500 година и даље крсте.. не продајемо се ми ко ви. Ти своју крв, па вози у Анадолију међу своје.
Marko - Turčine - žao mi te što ti preci nisu prenijeli istinu da si ti originalni turčin i da su ti mali anadolci jahali bake i prabake - i iz toga je nastala vaša nečista genocidna krv... servin si do koske da sluga do koske :) pozz
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A kao nea se para
ja proletera i vanago....
halo zemljaci, odakle vam lova???
Ma ovo je dvije-tri hiljade budzetlija. Nas je druze 4 miliona, uglavnom kokuza.
Ja sam mislio na ove sto ce putovati preko agencija na prvomajske bahanalije po svijetu. 180.000 zar ima toliko pobogu?! Znao sam da ih je k'o govana, al 180 000 je ozbiljan grad covjece !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A, sve se nema para, ccc
...a ko drugi nego budzetlije :-)
...u prevodu to je "bosansko plemstvo"!
a to se sve oni sto ne kradu skitaju...mamicu im njihovu !
i šta sad? Ova "izuzetna navala" 1000-2000 ljudi bi KAO trebalo da znači da kao društvo živimo u bogatstvu i izobilju. Nekada je za za prvomajske praznike diljem SFRJ i vani putovalo barem 10 miliona ljudi, vanredni avioni, vozovi, po 10 vanrednih autobusa na jednoj liniji. Ovih 0,1 promila NE ZNAČI baš ništa. Srednja klasa koja bi trebala biti najbrojnija je već desetkovana.