Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla je najljepši grad za živiti u BiH ukoliko radiš i imaš normalna primanja! Multietničko stanovništvo, blizu granice sa Srbijom i Hrvatskom, studentski grad, turistički grad, Panonska jezera, najbolji Klinički centar u BiH, grad umjetnika svih profila, najveći trg u BiH, najbolji parkovi u BiH, ima i lječilište...Ima sve što treba za normalan život! Samo jednu manu ima - zagađen zrak zbog termoelektrane i ložista u jesen i zimu! Dođite pa uvjerite se! pozz
Što se tiče Srbije, Hrvatske i BiH, 3 najljepša i najsigurnija grada za živit su: Novi Sad u Srbiji, tj. Vojvodini; Rijeka u Hrvatskoj i Tuzla u BiH! Ovi gradovi su slični po mentalitetu, multinacionalni i imaju najbolju i najpozitivniju raju! Treba svako na Balkanu da posjeti ova 3 grada, pa da vidi kako je multietničnost pozitivna formula za lijep i normalan život!!!
ta će Dubai
Tuzla=Dubai....crkoh od smijeha
Bravo Mirza.Ja Sam se cioba na domaci turizam.Tuzla,Fojnica,Olovo,Bihac,Travnik ma sve ljepota.Sto potrosis na moru za 5 dana Mozes uzivat u BiH 15 i da se okupas nagledas prirode a bogumi i dobro naklopas.
Bitno je odmah mozak upalit na pljuvanje svega naseg..ebboo vas dubai i prljavi amster..dignite noseve sa tastatura, ocistite rijeke i oko svoje kuce i kad jednom virnes van svoje kasabe vidjeces sta imas a ne cijenis..
arapske pare hahshshshahsg
ali Tuzla tone, Tuzla je prljava i zagađena, i štaviše ima puno komunjara , pa nije čudno da je sve loše
Toliko je loše da je The Guardian pisao afirmativno. A šta oni znaju?! Bolje ti znaš.
@laganitza Upravo tako - šta zna Guardian? Dođu dva dana u Bosnu, pojedu ćevape i kajmaka malo i kuća. Da ostanu dva mjeseca i poslije odu na pregled kod doktora..sve bi im bilo jasno!
Cega se pametan stidi... Pa naslov je ocito ne pohvala nego pljuvanje po laznim atrakcijama. No klixerima je to promocija.
Ne porede dakle Tuzlu s Dubaijem, nego za Dubai kazu da je SELO ko Tuzla. Samo skuplje placeno i gora seljadija se tu skuplja. Plus Tuzlaci nisu krivi sto je k(l)anton takav oko njih.
Izostavili su u članku najvažniju činjenicu: Tuzla je drugi grad u Europi po zagađenosti. Treba samo još turistima početi dijeliti maske :)
Jeste zimi, ljeti nije
ZmajevoSrce1@ Ovi što negativno komentarišu, vjerovatno nikad nisu ni bili u Tuzli koja je najsigurnije mjesto u BiH za život! Nisu upoznali Tuzlansku raju koja je uvijek pozitivna i puna optimizma, nisu bili na raznoraznim koncertima i party-ima na ljeto nakon cjelodnevnog kupanja wikendom na Panonskom jezeru u centru grada, ne znaju da studenti iz cijele BiH pa i šire studiraju u Tuzli i da su Tuzlaci operisani od nacionalizma! Treba da znaju!
OD oktobra do maja se jezera ne vide od smoga
a ona 3 mjeseca sto se vide je ustvari napisana baretina
Jedan grad, jedan klub, jedna ljubav....SLOBODA TUZLA!
RZ 88 ... :D
Visoko=Los angeles še aj naleti.
Vidim da ne znaju Tuzlaci sta ce od Engleza, Svaba, Talijana, Amera itd - svi navalili na Panonska Jezera.. sala na stranu, ko god ima para tamo nikad nece otici - vrlo jednostavno. To je ok za prosjecnog Bosanca koji more vidi samo na televiziji..
Dubai ima pjescanu oluju a Tuzla termoelektrane za “prociscavanje zraka” . U Dubaju u 21:00 pocinje nocni zivot a u Tuzli se zavrsava ( idu spavat kad i kokosi)