Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ovi stranci pocnu pricat da je grad "ludo jeftin", jeste tebi jaranice sa platom od 5.000 eura ali kad imas 500 eura i nije bas
Jbg buraz, otidji i ti sa svojih 500 u Gambiju i bit ces kralj. Ma sta kralj, bit ces tito.
Cura poredi Sarajevo sa drugim turističkim destinacija ma. Šta ti tu nije jasno. Da si bio u Londonu, Kopenhagenu, Parizu...znao bi o čemu priča.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi ovih ljubomornih papaka što se naslađuju što ova ženka nazva Sarajevo - provincijom. A svaku noć imaju tople snove da žive u Sarajevu.
Mislila je provincijski u smislu da je manji grad u odnosu na metropole koje imaju milion i više stanovnika.
Ja se ne naslađujem ali je smešno. Sarajevo mi je ostalo u lijepim sjećanjima. A da budemo iskreni nazvati neko mjesto provincijalom je uglavnom uvrijeda. Očigledno to nije mislila. Šta ima veze i što je smešno.
U noćima,U tim pustim satima,Vrata nikome ne otvaram, Samo srcu tvom.Izmislio sam svijet u kojem smo samo nas dvoje, Svijet,Nestvaran za javu,I svaki dan,Čekam noć, Da se iznova sretnemo samo nas dvoje.❤️
😞
😍❤️🧚‍♀️🐉❤️😘😘
Sta me briga sta je ona rekla
ja doŠo na isto mjesto gdJe je nasTala slika i uopšTe ne izgleda 'vaKo grad, dobar ovaj fotoGraf Shuterstock...... :(
Muzej posvećen Srebrenici.. taj muzej treba da je u Srebrenici a ne u Sarajevu .. 😡
Kao prije svega nase Sarajevo je dika i ponos ove nase drzave prije neki dan smo obiljezili 40 godina od olimpijade ja licno nisam iz Sarajeva ali mi je najljepsi grad i da ova uvazena britanka samo zna cinjenice o Sarajevu koje sezu jos od davnina ne bi imala pravo napisati ni u kom kontekstu da je provincija pozz svi dobrim ljudima
Kod nas je "provincija" nekako postala teška riječ. A izvorno ne predstavlja ništa uvredljivo. Žena je Sarajevo samo nazvala manjim, regionalnim gradom, ništa posebno.
Papanko Sarajevo je metropola
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🤣 E moj jado. Ja još nisam našao ni jedno mjesto da je pohvala kad te nazovu provincijala. Javite joj da više ne hvali.
Da li si svjestan koliko si jadan. Znači žena je grad samo nahvalila i rekla sve najljepše o njemu,a to što je rekla provincijski je mislila zbog veličine u odnosu na veće glavne gradove. To nikako nije bila uvreda, ali ti nisi ni primjetio šta je sve lijepo napisala, nego si se uhvatio za nešto što hoćeš da nametneš kao loše, da bi se ti osjećao bolje.
Jeste provincija, u poredjenju cak i sa regionalnim centrima, sta je slagala? O mentalitetu ljudi bolje i ne pricati…
Pa ako je provincja u odnosu na regionalne neka je. To je grad koji ima puno više ponuditi od tih regionalnih centara historijski i kulturno. Uostalom to nam svakodnevno potvrđuju turisti koji stalno obilaze naš grad. A tebi ako je muka crkni.
Canberra je manji grad od Sarajeva. Glavni grad Australije. Sam Zürich/Cirih ima oko 420 000 stanovnika, a u vrhu je po standardu i mnogo čemu. Dakle grad ne pravi veličina, nego druge dobre karakteristike. Zar je Rio de Janeiro dobar zato što milioni živi u getu bez struje i vode.... Ali kako to objasniti našim malogradjanima što im je san da živi na višespratnici na Alipašinom gdje lift ima na svakom drugom spratu .. ..
Što znači biti Britanka! Da je Mađarica podijelila isto niko ni perom nebi klimno.
Citava BiH nasa draga je selendra od mentaliteta do svega ostalog. To je cinjenica.
Veličina grada nije mjerilo da li je provincika ili ne,civilizacijske vrijednosti i dostignuća prave razliku da li je provincija ili ne.Sarajevo je za mnoge površinski veče gradove od njeg,,,,Megapolis.Nije bitna količina kulturno-društvenog sadržaja,bitan je kvalitet istog.
Koji su to gradovi npr?
Više obišla od mene Sarajevo 🤣
Nugdje ona ne govori o ljudima nego o velicini grada, za velike gradove jeste provincija