Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najljepsi ukras grada su njegovi stanovnici,odkakda su Muslimani i Katolici protjerani iz tog grada taj grad je postao ruzan i tuzan jadan i gladan hladan i taman pa sve i da ima najljepse objekte na svijetu nista ga nemoze uljepsati!
Znači veoma sličan Sarajevu.
Sreća pa iz Sarajeva nije niko otjeran nego sami otišli, jel dvoličnjače?
Lijepa je Banjaluka, ali zna se što nema turista...
Realno, Banja Luka bi mogla biti sjajna turisticka destinacija, ali samo na temu edukativnog doom turizma koja bi glasila: 'Pogledajte kako ce izgledati vas grad ukoliko dovedete fasiste na vlast'.
Nema više kraj Vrbasa akšamluka. Nego svinjski krkanluk do lakata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poslije zemljotresa u Banja Luci, Srbima iz okolnih krajiških sela i potkozarja su donirani stanovi u centru BL za srušene kolibe i šupe po krajiških brdima. Uz priliv JNA oficira i osoblja, BL gubi bošnjačku većinu....
imaju li oni doner bez svinj.? ozbiljmo pitam.
ako je BL mali grad.onda ne znam. sta je onda Bihac.ili BUGojno.
Što li je baš neistražen. Zato što Srbi čim saznaju da nisi njihov, dočekaju te sa 3 prsta i fašističkim pokličima. Policija odmah prilazi da te legitimiše kao da si sumnjiv. Britanci pogotovo nisu dobro došli, a ni ostali. Jedino možda Rusi i Kinezi
Ne bi u njega otisao da mi plate
Posjeta Dodiku
Uz smještaj u samom gradu, nudi se i obilazak stratišta po okolici Banja Luke, kurs miniranja sakralnih objekata, posjeta Manjači i čas historije od 1992., pa na ovamo.
Ne treba iz ponude iskljuciti ni caffee "Putin". Tu se, u demokratskoj atmosferi moze popricati o ruskoj agresiji i slicnim stvarima.
Sta ce turista istrazivati u Banja Luci jadan? Cuj neistrazen grad..Jedino da istrazi ratne zlocince,to doduse nije istrazeno.
Neće ih ni imati. Veoma loša kuhinja, pritom svinjetina ako nešto i ima. Uvijek okrećem turiste da idu do Počitelja i do Bihaća a kažem nema ništa vrijedno u Banjoj Luci. I nema, s obzirom na fašizam i etničko ćiščenje, kakav bi tu turizam trebao biti?
"kažem nema ništa vrijedno u Banjoj Luci" Fašizam ti ie u glavi. Inače fasisti i nacisti su u Banja Luci napravili haos prije 80 godina ali ne njemci nego nasa gamad, vjerujem da te to ne interesuje odnosno bas te briga
Neće ih ni imati. Veoma loša kuhinja, pritom svinjetina ako nešto i ima. Uvijek okrećem turiste da idu do Počitelja i do Bihaća a kažem nema ništa vrijedno u Banjoj Luci. I nema, s obzirom na fašizam i etničko ćiščenje, kakav bi tu turizam trebao biti?
U BL je prije rata živilo po 30'000 Hrvata i Bošnjaka danas ih nema ni po 2 tisuće.
Pa ko ce u BL? Kulturni output Banjaluke je pljackasica bankomata Romana Panic i sad uporedite to sa Oskarom, zlatnim medvjedima, SFFom, UNESCO titulom koje ima Sarajevo itd. Kao Pickovac i London.
Više turista u Varešu
Naravno, VAreš ima jezero Nulu i onaj ribnjak, odem do njega bar 10 puta u toku ljeta.
Britanci .Hm.Sve što rade proizvodi sukobe.Opaka bagra.