Rio de Janeiro
0
Brazilska favela iz snova
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@zvrx: nisam znao da u Visokom ima favela.
HANINA SISA http://www.24sata.hr/util_scripts/get_slika_original.php?slika_id=219564&sid=1249246894935
Gledao sam na tv-u valjda skontali policajci da neki glavni narko diler zivi u zelenoj faveli, sutradan sve favele u zeleno se pretvorile :D
ma ja bio si, il si samo pogledao emisiju na jednom od tv kanala na kojem su isto to rekli i to skoro pa do rijeci ....
Nemojte da vas clanak zavara...ako se slucajno nadjete u Riu, u favele ni slucajno...izaci cete zivi, ali potpuno goli bez igdje icega...tehnike kakve ako imate (mp3, digitalac) nista ne nosite, satove i nakit sav skinite. Bio sam u faveli ali u pratnji lokalnog covijeka... Doduse ima jedna favela koja je kao otvorena za turiste ali to samo organizovano idite, nista na svoju ruku.
Evo kuće kao u Bosnia. Nigdje fasade zglave.
nije ovo ruzna strana, ovo je prava strana ria. karneval, kopakabana, ronaldo to je propaganda
Sta ima ne smije zaviriti ni policija... :P:P