Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tito ništa nije ostavio familiji. Danas djeca političara sve imaju iako su glupi ko *urac
Kako nije a djecu i unuke uglavio u diplomatiju.
A gdje su to bili? Jel mu to neko djete postalo predsjednik/premijer države ili stanke?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobar je Tito bio.
ko ne voli? jok uzet ce neku babu da mu jede mozak.
Jovanka je njemu utrpana da mu iza leđa radi na velikosrpskom projektu. Zašto je bila u kućnom pritvoru?
Još jedan od dokazi da matori muškarac uvjek može naci mladzu ženu a obrnuto nije baš slučaj. Pa sponzoruše, dobro se zapitajte za svoju buducnost! haha
matori perv. Pelagiju je oženio kad je njoj bilo 13.
Tito je legenda. Čovjek koji je prepješačio Europu više puta, boravio među nomadima u Sibiru, naučivši čak da se služi njihovim jezikom. Radio ilegalno u Parizu na jačanju komunističkog pokreta. Borio se u dva svjetska rata; u Prvom svj. ratu zarobljen i odveden u zarobljeništvo, u Dr. svj. ratu ranjen.Uvijek uz narod za razliku od naših podrumaša koji su se hvatali noge nije ni zapucalo kako treba. Voljen i poštovan širom svijeta. Griješio je, ali ko nije??
Volio žene, kao i svaki normalan muškarac.
zelim da ti kcerka nadje ovako 😘
Samo za vrjeme Titine vladavine nije bilo ovlike korupcije , lazni diploma i tada su samo bjegunci bjezali od pravde zato ih ima od Austrlije do Amerike . Ali ovi nasi nadri demokrat otjerase pamet dabi lakse vladali.
Zivio drug Tito. Ziviiiiio. Drug Tito je umro
Hvala mu na svoj infrastrukturi jer mi sada ni struje ni vode ne bi imali sa ovim razbojnicima
I interesantno za ove titice kako se navodi u rodnom listu da je hrvat a ona srpkinja nigdje nema Jugosloven-ka,a titine bosnje nece da pisu bosnjak
Za vrijeme njegovog rezima Bosnjaci su protjerani masovno za Tursku u vise navrata. Dao nam je novo ime za naciju, ukinuo je naziv Bosnjak.
Da nije bilo njega, ne bi ti imao ni struje ni vode. Zivjela Jugoslavija, smrt nacionalistima.
Vjencali su se u Iloku.
@fbuser1572378411 Neznam dali se sjecas il si mozda gledo snimak da je TITO davno govorio,Bosanci ne dozvolite da vam se Beograd il Zagreb mjesa u unutrasnje poslove. nemoj tako ako neznas👌🏽..!!
najoametniji i najmudriji bravar ikada
Drugi svjetski rat je proveo u bosanskim planinama i nije nam ostavio ni metra autoputa. Volio dobar život, od Briona do raznih lovišta, plavi voz i brod za Tita. Volio je i atomska skloništa. Skrho milijarde na naoružanje, koje je uglavnom istrešeno na Bošnjake od 1992-1995.
Djaba pises, ne pije vode
Imati apsolutnu vlast i biti obozovan kao sto je Tito bio i pri tome ostati prizemljen,sasvim normalan covjek,nije lako. On je tu debelo pao, ozeniti Jovanku toliko mladju, iz prethodnih veza nekoliko potomaka. Ocigledno nije bio u stanju da se ne prepusti niskim strastima. Gledajuci ga s ove distance,najobicnija prostacina!Nije cudo sto se slizao s Gadafijem,npr. prava su klapa bili njih dvojica!