Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat nisam hejter ili ljubomoran da ne bi ko to napisao ali studira 5 godinu stomatologije, zavrsila TBC i modna "blogerica" upucuje samo na jedno a to je da je kcerka nekog mnogo finog covjeka koji je nakrao a da ne zna ni on vise sta je ukrao. Pored toga sta znaci modna blogerica ? Prati modu ? Ja na ovoj curi nista od visoke mode ne vidim samo slike kao i od svake druge zene na fejsu, instagramu u drugoj odjeci. Tugo moja sta su nama vijesti za objave...
bit cu brutalan kao i obicno.ko ovu ribu guzi,dotira i promovise!?
Placem ;)
reče neko kome je zanimanje modna blogerica..
budi jedinstven/a- budi svoj/a, imaj svoj stil!
Bila sam joj par puta na blogu prije ovog clanka. Djevojka ima stila i zraci nekom profinjenom cool-aurom, asocira me na Alexu Chung. Fotografije su zaista u nivou svjetskih modnih blogova ili zurnala, zaista dobro radi i ona i tim joj. Ne razumijem cemu ovo pljuvanje - to je njen hobi. Ako vam se ne svidja, ne morate ni citati ni posjecivati njen blog. Ocito je uspjesna u tome sto radi, cim joj nude produkte da reklamira. Neka nastavi dalje, mozda postane prva BiH modna ikona u svijetu. Zasto da ne?
dje ce ona pored gudelja haveru
Svako može biti, pa i ti.
Ma meni nije cak ni prosjecna zenska
Danasnja moda- zene istetovirane ko muskarci, svaka nosi farmerke i koznu jaknu u svakoj prilici, zenstvene ko van dam. Muskarci u uskim hlacama iliti helankama ozgledaju ko derpasi. Modni kriticari ublehasi samoprozvani strucnjaci slaganja torbe i cipela....
"Modni Bloger". Definicija: Onaj koji se okusao u svijetu mode, a pri tome bio i jeste, prilicno neuspjesan, te ulozio investicije u sebe ( kupio fotoaparat i laptop) i poceo baljezgariti po internetu i postavljati slike za koje on smatra da su profesionalne.
Taj blogeraj je totalni gubitak vremena u svemu osim što ima koristi kada su putovanja u pitanju.
Nemoj te tako na moju modnu blogericu ljudi. Dobra je ona meni ko hljeb, pored nje nebi ni pogace trazio. Bas mi nekako sexy, nije skroz bas moj tip al nekako sexy. Blogerica, kad se obuce vako u ove modne kreature burazer, pa ti i ona 2 ikone malo zaikonisite, a ona ovako malo u sesiru i ovim naocalama. Nebi je zenio posto nisam neki modni covjek a ni bloger vjerujte, i nevolim ici zubaru nikad i losi mi zubi relativno, al bi rado malo na jedan vikend u ribolov s njom ako me kuzite.
uzmi ćeri motike malo pa ćeš vidjet linije, ove godine krompiri rodili pravo
Hahaha #rovimkrompirnanjiviizakuce
danas svako moze biti modna blogerica..
danas je tradicionalni posao samo za ubogo prezivljavanje. lovu tuku ovaki ko ona. raji prodajes maglu, ili im uzmes vodu iz njihove cesme pa im istu prodas.
Pa vidimo, modna ikona, modni bloger. kopija do kopije unikatnost izumrla
Samo radi i sretno!