Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovo trebaju biti uzori? Smrdi preko slike.
Yebat ce ti feministkinje od do
a jest grob🤮
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sve lafo prirodno samo vidi nadograđenih kanđi kao kondor.. fuj
Dunum88 , baš si gadljiv 😆
Cuj ko kondor HAHAHAHAHAH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mora provocirati nekako da bih medije pisale o njoj.nikad prije nje cuo nisam ili sam zaboravio.e napravis skandal neki ili pokazes golo tijelo i opet si interesantan za medije
Spusti nogu mala 🤣
hah vjerovatno si mlada stavila nesto protiv smrada inace niko ti ne bi ni prisao ako hoces prirodu zapusti haha
bazdi na kiseli znoj do ovdje
ne završe ni osnovnu pa ne znaju šta bi od sebe pa puste dlake da budu " posebni"..
Izrazito ružna žena.
Idi bona okupaj se obri se operi se
Stvarno je civilizacija sazrela za smaka svijeta. Ova količina trivijalnosti, nemorala, zlobe, mržnje, bahatosti, egocentričnosti jednostvano ne ostavlja prostora za popravak ili napredak. Analizirajte stare civilizacije pa napravite poređenje stanja moralnog, duhovnog i društvenog u trenutku raspada i trenutnog stanja. Ko ne uči iz prošlosti ponavlja je!
ode svijet u k....c
Zadruga na malo vecem nivou
Xtinino Dirty je dobilo novu dimenziju
Drooljaa.
Bila jednom tema o higijeni i depilaciji intimnih dijelova, da bi frajer u postu napisao ,,da mi je naci cupavu pic…u ne bih zalio para,, Eto ima i takvih koje uzbudjuje drugacije. Iskreno, ni ja ne volim totalno izbrijanu. Sve ostalo treba da bude pod kontrolom.
Najgore je kad nije ni tamo ni vamo ako ti ispadne pa na onaj smigl papir udaris
Ko da je u bosnu-elidža izašla, samo ima extra detalj dlake, (ove slične iz bosne isto smrde).
Odvratno 🤮