Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Kao i proteklih godina, izbor promoviše mladost, ljepotu, inteligenciju..." Hoće li to pored šetanja u gaćama imati test iz matematike?
I naravno MIR U SVIJETU :D
jebiga ovo se dobija na guzove ne na pamet
koja je svrha ovog takmicenja?
@<!-- "Cijena poziva je 1 KM + 17 posto PDV" ...
@jednobojnaduga ma ne samo to.. i sama ova organizacija je placena od nasih para.. a realno ovo smece nikog zivog ne zanima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
igracke za djecu bogatih roditelja
Sve dobre masala!
Pa zar niste mogli dostaviti još par slika ove inteligencije...
Pornjava next generation...
ahaha pa alma cardzic ce penziju zaraditi na ovom izboru. ej koliko ste jadni i bijedni, 20 godina format niste promijenili, ista scena, izlazak u 2-3 varijante odjece, između pjevaju propaliteti i to je to. nikakve ideje, osvjezenja, nista.
Da nam je liga jaka i dobri fudbaleri utopile bi se one.Kao u Hr svaka mis uda se za fudbalera a unas liga 0 tako da se vrate svakodnevnici.
Ma hoce one da se prime i udaju bogato...
joj evo ovih sto hoce mir u svijetu
Sve su lijepe
Hem mlade, hem Bosanke pa moraju biti nego samo neka ih Senad ne dovodi u studio i snima onim HD kamerama. Nakrečile se puderom da se ne vide bubuljice i opet tinejdžerski ten.
Bolje da malo ljulja nego da zulja
cetvrta sa desna na lijevo plavka sto stoji je najbolja
Al’ ova gara,treca s lijeva,kleci....Pravo dobra,a i stoji joj ovo klecanje.Poslije izbora miss,najcesce budu u ovoj pozi malo nagnute naprijed....
Ja bih svaku...
Vidim samo 4 lica koja se izdvajaju ljepotom... ostale su samo hrabre i imaju visak samopouzdanja i vremena...
haaaaraaaaaaaaaam