Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Gazzda aferim ti bilo
Svaka cast!
kako inovativno, Ikea sezona 2015
Ovo i jest moderno sa ovim tankim nogicama. Sofe, komode, stolice sve se fino moze ocistiti ispod. Mante mi regala i koznog namjestaja gdje ti treba dizalica da ga pomjeris Bravo majstore veliki plus.
Dizajn lijep i naoko jednostavan, dopada mi se. Prvi put cujem za Gazzdu. Ipak, sudeci prema slikama iz ovog clanka, meni licno Artisan je vrh i daleko bolji.
Gazzda i Zanat su vrhunski. Samo naprijed!
Prelijepo, mashAllah!!!
Sta ce IKEA, imamo Saliha! Vazda Gazzda!
@Tvrtkov takoo je!!!!
Svaka čast. Ipak ima ovdje talentovanih i vrijednih. Ovo su prave teme. A ne Severina se operisala, onaj rekao ono ,ovaj uradio ono itd. Bravo frajeru!!
ove tri bi dobro došle da mi nešto izmjere
Ko voli ovo, zaista je top, ali opak ja ne zelim u kuci skup komad namjestaja koji moram gledati 10 -15 godina. Zadnju komodu zamalo nisam sjekirom razvalio, koliko mi je dosadila, a ona nova ko nova. 😂
@vucko1985 zamolila bih glupe ljude da napuste prostoriju!
Za ove sto pljiju jedan savjet kupujte na auto pijacama i tako , i malo nosajte namjestaj a u gZzdi kako se kistom nacrta tako se u stvarnosti napravi pa skontajte malo jel pametnije mjeriti normalne velicone ili prvo moras izmjeriti ulazna vrata da vidis kakk ces unjeti nesto sto kupis u kucu
stolica je ključna
Kao i uvijek, sve što je pozitivno ovde se pljuje. Nađu se oni za koje niko nije čuo niti će čuti, da podcjenjuju pametne ljude kao što je profesor Teskeredžić koji se iz Austrije vratio ovde da radi. Treba vidjeti džamiju Čurčinicu u Livnu koja je po njegovom projektu ponovo sagrađena.
Ponosan sam kada posjecujem sajmove i na svakom jacem je Gazzda , Zanat, MS Wood, Standard....
nema drugog posla