Vila Aarona Spellinga
0
Prodaje se najskuplja kuća u SAD-u
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.
.
.
.
.
.
a nema bilijar... a 150 miliona,
kupio tata pa sad balavac prodaje, pu!
Pa ono prosto zove da se prijavim i odem negdje gdje se stvari koje sam nabrojala rješavaju....ali kako da okrenem leđa ovoj napaćenoj zemljici, koju ovi Brankovići i Dodici i oni koji ih biraju, u propast tjeraju.... Da sanjam večeras kako bi to bilo? Hvala za link :-)
evo link jasna za san http://www.bia.homeoffice.gov.uk/
Ma malo evo da pregledam šta (ne) muči narod, pa se ponadah naći nešto lijepo, ali nema, sve nekako ili irealno za ove naše uslove (kao ova vila, koju će ti tetka kupiti :-) ) ili crnjaci... Da mi je dosanjati san: otvorena tamo i tamo fabrika, zasijana poljoprivredna dobra-po BIO standardima, pa izvozimo u Evropu, pa akcija čišćenja rijeka, a prije toga zabrana korištenja plastičnih kesa, pa razvijamo naš turizam....ako šta tako čuješ, pošalji link, važi :-)
Kuca ima 5000 kvadrata, ovdje se malo bolje vidi na sta to sve lici http://blogs.msg.com/events/media/events/blog-assets/howtoroll/spelling.jpg
sad će to meni tetka kupiti, samo dok se državni budžet usvoji (džasna, gdje si ti meni bona :D)
Pa je li ovo ljudi uspiju uopšte sve koristiti, što je nabrojano...kojem živom biću, treba ovo uopšte sve...da se živi jedno 300 godina, pa hajd, ovako...bezveze, koliko god na prvi pogled zvuči primamljivo...