Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve super, pohvala, ali kako može neko promovisati protivzakonitu promjenu fasade, odnosno ograde balkona. Posebno ako se istice kao arhitekta, dizajner ili sl.
o cemu pricas majke ti, balkon ispod zelene boje, balkon iznad u staklu. Bog zna kakvih jos boja ima na zgradi, a ti nasao u njih upirati prstom? Kreativni ljudi, bravo za njih. Nije da me interesuje plaho, ali ne izgleda lose za moj pojam. Sta fali drvenom balkonu?
Vidi se odma da su kompleksasi neki turbofolk
Mislim izgleda top samo bih ja ipak ostavio par zidova umjesto zavjesa čisto da svako ima mir u zavisnosti u kojoj se prostoriji nalazi
Paravan a ne zavjesa
bogte, koliko teksta.
slika 5, šta će ti kamen u kuči.. da mi majka vidi gađala bi
svaki balkon svoju politiku vodi. isto favela.
Bgm na prvu ruzan stan. A vala i na drugu 😂😂
Urbanističko samoubistvo i bruka i sramota za građevinsku inspekciju koja uzima pare da ništa ne radi. Zgrada ko cirkus.
Ovaj balkon, kako neko uopste moze dobit dozvolu da pravi toliko odstupanje
Al ima smisla, da nije bilo rata, ovaj balkon ne bi mogao ovako izgledat ni slucajno.
Jel bajcovana drvenarija?
Ovi 'moderni' stanovi izgledaju kao hotelske sobe, hladni i bezdušni. Ali pogledajte samo izgled balkona i prozora iz vana - odmah znaš da si u Bosni. U New Yorku ovo sigurno ne bi smio napraviti da ovako izgleda iz vana. Toliko.
Odnosno u Londonu, učini mi se da je 'mlada' iz NY.
Not good not bad
Da je stavio najlone po kući one armirane sa znakom UNHCR pa hajde al draperije koje bi kao trebale asocirati na snajper aleju jbg
draperija je metafora zaklona od snajpera. jer se umjetnost ne služi direktnim kopiranjem stvarnosti
Naizgled lijepo, ali ima dosta neptrakitnih detalja. Onaj trosjed je skroz neudoban
O'klen znaš da je neudoban, da nisi morebit karinđao na njemu?
Ljudi uzimaju pare na takozvanu "konceptualu", pošto ovi iz NY Timesa ne znaju detaljan kontekst naše ratne priče, pa samim tim ne znaju da ima mnogo zajebanijih i potresnijih priča od ove... priča od kojih bi se mogli praviti udžbenici o snazi ljudskog duha i preživljavanja.
Sto,zavjese na sred sobe jos ta boja....kao arhitek,dizajner ili sta vec nisu nimalo na zavidnom nivo.Svaka cas na diplomi ali nije zapanjujuce.
Konta uzet jos 20 milja na suplju kad bude prodavo vidis da je u novine oglas dao levat. Svak ce ti reci nosi te daske i te store
Hajde što su materijalizaciju terase promjenili (drvo) , ali još i drvene prozore stavili.... a svi ostali imaju bijele PVC prozore...