Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljepota Bosne i Hercegovine!!!
Takav event, takva prilika za deset kvalitetnih članaka, intervjua, informacija - ali mi dobijemo šturi članak s tri fotografije. Svaka čast, Klix.
Gledam slike i uživam, Visočica i Bjelašnica fantazija. Kanjon Rakitnice također.. A ništa od toga zakonski zaštićeno nije..
Jedna od najljepših zemalja na svijetu sa jednim od najlošijih ljudi na istom...
Čestitke organizatorima utrke, a svima nama poziv da više vremena provodimo na BH planinama, velikom blagu koje posjeduje naša zemlja.
Ovakve sportove definitivno treba odrzavati i organizirati svake godine, ovakvo nesto ce privuci ljude iz cijeloga svijeta...
Best Earning site for all viewers❤️ in your city 🌐 Visit - https://rb.gy/fae77
I jadi i pomaganje kad ga napadne medvjed...
Zašto nema vijesti iz Jenina? Drugi mediji pričaju o 90 povrijeđenih Palestinaca i 6 jevrejskih vojnika. Oko 20 Palestinaca u kritičnom stanju. Pripreme za sahranu palestinskih šehida.
Kako ja nisam čuo za ovo? Ko da živim iz Karpata jpem ti poso i državu.
Ovdje se treba organizovati, prva nagarada 1mil€ i vidjećemo šta ovo može biti! Mislim da je veliko i extra zamisao za promociju BIH turizma i da zvoni na sva zvona!!!!
E ovo je nešto, vrijedno pažnje! Biće globalno, samo digni organizaciju i nagradu, dolaze med
Prelijepo
GSS Sarajevo na aparatima
Povedite i Skaku sa vama