Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wow znači svaka čast! Bolji zološki vrt u Tuzli nego u Sarajevu...
@hilmohilmic jeste. I zivotinje imaju bolje uslove.
Uzmi u obzir da je vlasnik ovoga Bingo, bit ce ti mnogo jasnije i zbog cega je bolji :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sta su uradili pa su osudjeni na zatvor...a mnogi pljackasi drzave s kupljenim diplomama zive na slobodi a jos i plate iz budzeta primaju...
Mislim i ove životinje se indirektno plačaju iz budzeta, ali vjerovatno imaju manje plate od spomenutih uhljeba
Maki voli ne slane vec neslane bundeve! A sta je s kiki rikijem-isto tako neslan? Kako bi nasi penzioneri volili biti s Makijem, mozak na pasu i skaci do mile volje plus sve na veresiju. Onaj lav, boli ga ljencari i sve mu se servira. Oni lavic sto zjeva sladak al kad te dokaci bice njemu slattko. Bas briga njih o politici. Mozak na pasu i bogata trepeza. Hvala bogu da se bar neko postuje u ovoj drzavi makar to bile i zivotinje.
slika 21. glavni baja!
žive bolje od 30 % stanovnika Bosne
Zatvarati zivotinje da bi ih ljudi gledali ... koliko egocentricno tretiramo ovu Zemlju nije ni cudo sto nas tresu zemljotresi, haraju pozari i poplave, deru uragani... Tako i treba virusu zvanom "ljudska rasa"
zivotinje bolje zive od migranata u TZ, bravo nacelnice
Mene neki zovu Maki...
Koliko je samo bolji ovaj zoooski nego u Sarajevu toliko prostraniji vise prostora vise zivotinja znaci 10/10 deset puta bokji nego u Sarajevu iskreno
Medvjed bas u prirodnom okruzenju se olesi jeduci ananas i mango sjedeci na gumi od traktora i gledajuci nacrtanu prirodu. Doduse nasi medvjedi su i navikli na gume po potocima i rijekama.
Kad god vidim lavove u zoloskom odmah me podsjeti sta je bilo na njihovom jelovniku 90ih 😁. Kapibaru sam zadnji put vidio u loncu u dzungli, ova na slici je bas lijepa i zivahna
Zaboravili ste malo limuna nacijediti u čaj, zbog preventive.
hem da vidiš onijeh pdp sdp rtv plspl uhljupa oni med i mlijeko prosipaju
Zalosno
Dobro napisan tekst. Pohvale za autora.
bolje zive zivotinje vec 70% stanovnistva
Prestanimo zatvarati plemenita bica vratite ih njihovim prirodnim stanistima, madal insanu koji je najveci problem zemlje planeta..