Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e čuj recept ćevapa..pa tajnu ni tito nije otkrio
obrišite ovo, ne brukajte se
😂😂😂😂😂😂😂😂
Sta znaci faširano?
Kaze kupi fasiranog mesa kilogram haha.. Pa ljudino to i jest najvaznije sta se dodaje u meso koji sastojci i koji mix mesa ide ccc
Šta su "Somuni" ?
Ne valjajte gluposti? Raja vam se smije.
zavisi cime je hranjena životinja... vrhunski restorani imaju sopstvene farme ...
Dva sastojka: 1. lepina 2. ćevapi
Ja sam kuhar i pravim cevape ovo nema veze sa receptom za smjesu al su pogodili dva sastojka so i meso
Ja mislio cevapi od lososa...
Kajmak nije sastavni dio koji ide uz cevape, prije rata se nikada nije nudio niti trazio uz cevape. Cevapi, somun, luk i jogurt su originalna kombinacija.
Bravo majstore. Ko nam donese kajmak uz cevape sjeme mu se zatrlo
Pa naravno da je tajna,tko bi jeo, Vako samo copaj
Ja samljeo posolio nevalja nista. Da nije do mesa a more bidne do soli mozda do sporeta. Au sad znam nisam stavio na rostilj. Popravni.
Ovo sto ste vi napisali je slanoo faširano meso niđe veze sa ćevapima brukaaaaaaaa
Doktori propisuju, kuhari pripremaju i ljudi jedu raznorazne komibinacije hrane, bez imalo svijesti o ograničenjima ljudskog probavnog sistema. Općenito se vjeruje, od običnih ljudi i stručnjaka, da je ljudski stomak sposoban da probavi bilo koju količinu i vrstu hrane kad se pojede odjednom. Ne šta pojedemo već šta probavimo i izbacimo iz sebe da je zdravo, jako, i korisno.
I ne zaboravite prziti na plinu, pa onda podrigujete k'o da ste progutali plinsku bocu
sarajevski su dobri ali nema bolkih cevama negdje u Bosni pa i sire od Travnickih cevapa Hati je apsolutno pomeo konkurenciju