Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Losa-mini kopija leskovackog. Previse zacina. Sam taj smek me donekle odbijao, pogotovo korijandera. Ja osobno svinjetinu jedem, ali je ne preferiram u cevapima. Isto tako Rumuni krkaju poprilicne kolicine sode bikarbone u te svoje "mici", sto ne kriju uopce. Jedan od primarni sastojaka. Upravo zbog toga im EU nije dozvolila da prestave to jelo kao svoje nacionalno sto su pokusali prije par god.
ne lupaj, ne mogu brate ćevapi od svinjetine valjat, kao ni pita sa svinjetinon, barem si to ovdje mogo shvatit, ako si stariji od četri godine. jednostavno ne ide, nemere nazor jarane.
Romi isto imaju svoje ćevape...
Jeste jeli ribu u Kaknju???? Nema je bolje na svijetu,bolja nego u primorskim gradovima svijeta i svjezija.
Rumunke lijepe, strava
mrs botino
Grebo ga, odes u bilo koji njemacki supermarket, nema "micija" nego banjaluka i sarajevo cevapcici!
A tajna ukusa rumunjskih ćevapa je 5%maćketine i 7%ćuketine
mogu mislit šta u sarajevske ide