Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije ono spek seljacino ono je parma sunka......
Ma, ljudi, najbolja je vratna fiskultura...kad ti neko ponudi tevsiju pite, a ti vjezbas vrat, okrecuci glavu lijevo- desno
Ma kakva debljina ba,loma trcanje po darivi,teretana,i jedi kolko oces,a mesat ces.Provjereno
Kad cujem pretilost najezim se, i cuj da jedemo sparglu, meni se cini da ovi naucnici jedu vnago, sta vi velite
Jel one spargle mogu s onim spekom sa slike? A moze li spek bez spargli? Ako moze, da namah pocnem mrsati!
Udebljati se lahko. Evo primjerice jedi za dorucak granola pahuljice sa mlijekom. Da vidis kako ti apetit otvore. Gladan si onda i u 9, i u 10. Za rucak pojesti krompir, meso i zaliti kolom. Opet visok secer u krvi, i kratko poslije jela si glaan. A kada gald udari, zavaraj je keksom sa mlijekom. Ma nema sanse da se ne udebljas.
Od kada sam pocela za dorucak jesti 2 jajeta na putru, malo hljeba i mlijeka, pocela sam mrsaviti. Ovaj dorucak me drzi do 2 sata. Kada sam jela za dorucak pahuljice, jogurte, voce, glad me fatala u 10 sati. Uz to smrsavila sam nekih 8 kg, uz naravno setnju, jos jedan obrok oko 2-3 sata, i ne jedenjem iza 6. Samo izbaciti sve vjestacko iz prehrane, tzv. vocne sokove, slatkise, gazirane (cak i dijetalne) sokove,keksove, cipsove, procesirano meso kao virsle, sudzuke, salame i sl.. Za dezert jesti voce. Nevjerovatno koliko se moze izgubiti kg i koliko se covjek bolje osjeca.
koje gluposti. prvo, za dorucak je bolje pojesti neke zitarice koje duze daju energiju i osjecaj sitosti,a nisu puno kaloricne. drugo, ne znam kako ova masna pecena kokoska moze pomoci u mrsavljenju, a o zdravlju da ne pricam. i najvaznije: VOCE JE ZASEBAN OBROK I NAJVECA GRESKA JE JESTI GA PRIJE ILI POSLIJE RUCKA. voce u kombinaciji sa drugom hranom postaje \"smrt\" za zeludac, usporava varenje i samo pomaze nakupljanju toksina u tijelu. a nasi ljudi najvise vole poslije dobrog rucka da se najedu hladne lubenice.
što moj babo kaže : prošuplji kašiku !!!
ocel bit kad sta za nas tanke, da se malo udebljamo
katanac na usta najbolje pomaze,a ovi dijetisti mogu nekom drugom da prodaju gluposti.
većinu ovih stvari jedem i opet sam kilava. a i vježbam... pomalo.